ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: …Τα περίεργα με τα τραπεζοκαθίσματα! -Η στάση της δημοτικής αρχής -Προβληματισμός με την τοποθέτηση του Κατσούλα!

Κατηγορηματικά από ότι φάνηκε …έκλεισε την πόρτα ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Βλάσης Τσιώτος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στα καταστήματα που θέλουν να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα στο τμήμα Κούστα-Τουριστικό στο Ξυλόκαστρο, παρόλη τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τελευταία!

Από την άλλη πλευρά η νέα δημοτική συμπαράταξη δια μέσω του Ε. Κατσούλα στη συνεδρίαση αφού φάνηκε …να μοίρασε σε όλους τις ευθύνες μη παρέμβασης τόσο για την παρελθούσα όσο και για την παρούσα δημοτική περίοδο τόνισε: «…Δεν είμαι αρνητικός αλλά τα πράγματα δεν γίνονται έτσι!». Προβληματίζεται κανείς εάν στην έκφραση «όλοι έχουν ευθύνες» περιλαμβάνει και τον εαυτόν του καθώς υπάρχουν ερωτηματικά αν έχει φέρει μέχρι σήμερα κάποια σοβαρή πρόταση για το θέμα της περαιτέρω ανάπτυξης της παραλιακής ζώνης.

Το παράδοξο είναι ορισμένοι που με ευκολία δείχνουν να συντάσσονται σε αιτήματα διαμαρτυρίας αλλά δεν τοποθετούνται επί της ουσίας ούτε εκφράζουν μια καθαρή θέση! Θέλουν αποφάσεις …αλλά ξεχνούν να διαβάσουν την ημερήσια διάταξη! Αυτό που τους διαφεύγει είναι η επικοινωνιακή δημαρχιακή στόχευση η οποία μάλλον προσπαθεί να κρύψει την ανεπάρκειά της στο θέμα αυτό. 

Το πιο παράδοξο όμως, όπως ακούστηκε και στη συνεδρίαση του ΔΣ, είναι ότι εκείνοι που σχεδίασαν και υλοποίησαν το έργο της παραλιακής (Μπρακούλιας, Δούρης… κτλ) σήμερα εμφανίζονται να θέλουν τον περιορισμό των δικαιωμάτων των πεζών υπέρ της ανάπτυξης! …Κομφούζιο αλληλοϋποστήριξης!

Ε.Σ