Οι αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου βρήκαν αυτούς που έσπαγαν τα αυτοκίνητα! -24χρονος κάτοικος Λουτρακίου ο ένας δράστης…

Με το που μπήκε το νέο έτος οι αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου προχώρησαν σε μία σημαντική εξιχνίαση που αφορά δύο άτομα που έσπαγαν αυτοκίνητα στην περιοχή με σκοπό να τα κλέψουν! Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr πρόκειται για έναν 24χρονο Έλληνα κάτοικο Λουτρακίου αλλά και έναν αλλοδαπό (Βούλγαρο) που διαμένει στο Λουτράκι.

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

“Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, επτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οχήματα, στο Λουτράκι Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 24χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, μαζί με άγνωστο συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από την 25.12.2020 έως και την 26.12.2020, στο Λουτράκι Κορινθίας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε οχήματα, αφαιρώντας μεταξύ άλλων χρήματα, ζεύγος γυαλιών και ηλεκτρονική συσκευή, καθώς και τρεις περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οχήματα…»

Κ.Ν