Οι αστυνομικοί του Λουτρακίου μπήκαν σε κοτέτσι! -Η σύλληψη …και οι κατασχέσεις! (φωτο)

-Οι αστυνομικοί του Λουτρακίου αξιοποίησαν κατά το δυνατόν καλύτερο τρόπο την πληροφορία που είχαν για έναν 67χρονο, κάτοικο Καλλιθέας Κορίνθου…

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr oι αστυνομικοί του Λουτρακίου έφτασαν στο σημείο να μπούνε ακόμα και μέσα σε κοτέτσι όπoυ και βρήκαν ένα σωρό λαθραία τσιγάρα!!!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί του Λουτρακίου αξιοποίησαν κατά τον καλύτερο τρόπο την πληροφορία που είχαν για έναν 67χρονο, κάτοικο Καλλιθέας Κορίνθου.

Κατασχέθηκαν περίπου 10.000 λαθραία τσιγάρα!

Οι αστυνομικοί την Πέμπτη το μεσημέρι σταμάτησαν το όχημα που οδηγούσε ο 67χρονος επι του κεντρικού δρόμου στο Λουτράκι (στα φανάρια). Μέσα σε σακιά από ζωοτροφές βρέθηκαν αρκετά λαθραία τσιγάρα.

Ο έλεγχος συνεχίστηκε στο σπίτι του 67χρονου στην Κόρινθο όπου βρέθηκαν τα υπόλοιπα λαθραία τσιγάρα τα οποία ήταν κρυμμένα μέσα σε κοτέτσι!

Αυτά κατάσχεσαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου…

Σε αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Συνελήφθη, την Πέμπτη το πρωί, στο Λουτράκι , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 67χρονος , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Οι ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -496- πακέτα τσιγάρων, καθώς και -11- συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους -550- γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των -90- ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου”.

Κ.Ν