«Έρημος» από πιστούς ο Ι. Ναός του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο…

Από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Με κάθε εκκλησιαστική ευπρέπεια και κατάνυξη εορτάστηκε κι εφέτος στον «έρημο» από Πιστούς, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, Καθεδρικό Ι. Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, η Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, από την Κυριακή των Βαΐων έως την Ζωηφόρο Ανάσταση του Κυρίου, Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

Στις Ι. Ακολουθίες του Νυμφίου, του Ι. Νιπτήρος, των Αγίων και Αχράντων Παθών, του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως, του Επιταφίου και της Αναστάσεως, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, προσευχόμενος θερμά υπέρ υγείας του Ποιμνίου του, της Πατρίδος μας και του κόσμου άπαντος, παρακαλώντας τον Ζωοδότη Κύριο μας να μας λυτρώσει απ’ τον θανατηφόρο λοιμό.

Το ίδιο έπραξε και ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεώς μας, Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος, ο οποίος τέλεσε τις προαναφερθείσες Ι. Ακολουθίες στην Ι. Μονή Αναστάσεως Χριστού Λουτρακίου, στην οποία και ηγουμενεύει, προσευχόμενος και αυτός υπέρ υγείας των Κορινθίων, των Ελλήνων και ολοκλήρου της Ανθρωπότητος…».