Οι οινοποιοί …έκαναν του κεφαλιού τους στη Νεμέα! -Κάποιος …να τους προσγειώσει! -Προβληματισμός από τη στάση του δημάρχου!

-Δήμαρχε δυστυχώς ξεκίνησες κάτι …αλλά το άφησες στη μέση! Έτσι δείχνεις στους δημότες σου ότι δεν έχεις την πυγμή για το κάτι παραπάνω!

Κάποιοι οινοποιοί στη Νεμέα …κάπως την έχουν δει! Προφανώς “φαντασιώνονται” ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο στην περιοχή και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν!

Αυτοί όμως οι οινοποιοί που έκαναν …τα δικά τους μέσα στον Αύγουστο το μόνο που κατάφεραν ήταν να εκτεθούν! Κάποιος λοιπόν ας τους προσγειώσει γιατί δεν είναι τίποτα παραπάνω από απλοί επιχειρηματίες, όπως τόσοι χιλιάδες επιχειρηματίες υπάρχουν σε όλη την Κορινθία.

Από την άλλη ο δήμαρχος Νεμέας ενοχλημένος από την συπεριφορά τους κάτι πήγε να γράψει σε μία ανακοίνωση …αλλά επι της ουσίας τίποτα! Ο δήμαρχος, από τη στιγμή που έχει το θάρρος της γνώμης του, να βγει και να στιγματίσει βγάζοντας στη δημοσιότητα αυτούς τους επιχειρηματίες που έχουν για κάποιο λόγο (!!!) υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές τους! Να βγάλει ονόματα και γίνει πιο καυστικός σε αυτούς που ίσως θέλουν να το παίξουν παράγοντες στη Νεμέα! Δήμαρχε δυστυχώς ξεκίνησες κάτι …αλλά το άφησες στη μέση!

Έτσι δήμαρχε δείχνεις στους δημότες σου ότι δεν έχεις την πυγμή …για το κάτι παραπάνω! Και εδώ πρόκειται για μία “καραμπινάτη” περίπτωση επιχειρηματιών στην περιοχή που δεν μπόρεσες να φτάσεις μέχρι το τέλος. Τι να υποθέσει άραγε ο απλός Νεμέατης σχετικά με την πυγμή που υποτίθεται πρέπει να δείχνει ο δήμαρχος για τα σοβαρά θέματα του δήμου

Την επόμενη φορά εμείς θα είμαστε πιο αποκαλυπτικοί για τα κατορθώματα κάποιων! Όχι ότι οι Νεμεάτες δεν γνωρίζουν ποιοι θέλουν …να το παίξουν τζάμπα μάγκες!

Δείτε και την παρακάτω ανακοίνωση του δημάρχου Νεμέας Κ. Φρούσιου στις 14 Αυγούστου: