“Οι προσευχές σου ας συνηγορήσουν για να προστατέψουν τη γενεά σου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Οι Προσευχές Σου Ας Συνηγορήσουν Για Να Προστατέψουν Τη Γενεά Σου

17 Ιανουαρίου 1992

Κύριε του Ελέους,
ο λαός σου χρειάζεται παρηγοριά, 
το Σώμα Σου, διηρημένο, καταποντίζεται,
και λίγοι αυτοί που μπορούν να Σε παρηγορήσουν.
Ο λαός Σου βρίσκεται σε απόγνωση.
Άκουσε λοιπόν, Κύριε του Ελέους,
και δες τη θλίψη μας. Αμήν.

Είμαι ποτισμένος στο αίμα απ’ όλα όσα βλέπουν τα Μάτια Μου και ακούνε τα Αυτιά Μου. Κόρη Μου, θα σε κάνω ρομφαία του Λόγου Μου, μέσα από σένα θα τρυπήσω τις καρδιές των ανθρώπων για να επιτρέψω στο Λόγο Μου να εισχωρήσει βαθιά μέσα τους. Η Φωνή Μου θα ηχήσει μέσα τους και παρόλο που η καρδιά τους δεν έχει ζωογόνο πνοή μέσα της, ο Λόγος Μου, ο Χορηγός της Ζωής, θα την ζωογονήσει και θα βγει απ’ αυτήν μια ευωδία που θα πραΰνει τις Πληγές Μου.

Θάρρος, κόρη Μου. Πολλοί θα συνεχίσουν να ζούνε άσωτη ζωή και πολλοί θα συνεχίσουν να αμαρτάνουν και να προσβάλλουν την Αγιότητά Μου, αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις Μου, αδιαφορώντας για τα σημεία που δίνω σήμερα στον κόσμο και η αδικία θα συνεχίσει να αυξάνει το Ποτήρι Μου της Δικαιοσύνης. Η κακία και η ασέβεια, η δίψα για εξουσία και ο ορθολογισμός φοριούνται σαν σφραγιδόλιθος απ’ αυτούς τους ανθρώπους.

Αχ, Βασούλα Μου, … Θα έρθει τέτοιος αφανισμός που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί! Ο αμαρτωλός κρύβεται παραμονεύοντας την ευκαιρία και σαν τριγυριστής, θα βγει τη νύχτα! Οι κυβερνήτες, οι αξιωματούχοι και οι ισχυροί θα κλαίνε και θα θρηνούν δυνατά, όλοι θα θρηνούν! Κόρη Μου, άκουσε τους στεναγμούς Μου, πρόσεξε την Καρδιά Μου.

Αγαπημένη της Ψυχής Μου, έλα να παρηγορήσεις την Καρδιά Μου. Πείνασε για Μένα. Εγώ είμαι η Ανάσταση, αγάπα Με. Οι προσευχές σου ας συνηγορήσουν για να προστατέψουν τη γενεά σου απ’ την οργή του Πατέρα Μου, οι κραυγές σου και οι προσευχές σου ας γίνουν σαν δέηση στον Πατέρα. Εγώ ο Κύριος, σε ευλογώ, παιδί Μου, έλα…»

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…