Ο αντιπεριφερειάρχης Τ. Γκιολής …έφερε με μισθό την αδελφή του στην Π.Ε Κορινθίας!!! -…Η τακτική του Τατούλη επαναλαμβάνεται!

Επανερχόμαστε σε πρόσφατη ανάρτηση -κουίζ, όπου αναφέραμε μεταξύ άλλων: “Κάποτε γράφαμε για τα λάθη του πρώην περιφερειάρχη να έχει μαζί του ως έμμισθους συνεργάτες, μέλη της οικογενείας του!

Λάθη τα οποία “πλήρωσε” ο Τατούλης όταν έφτασε η ώρα!

Με τον νέο περιφερειάρχη Π. Νίκα παρατηρούνται τα ίδια! Συγγενικά πρόσωπα συνεργατών του βρίσκονται σε έμμισθες θέσεις!!!

Εκεί να δούμε τι θα πει ο Νίκας που μάλλον από ότι φαίνεται δεν τα ζύγισε καλά τα πράγματα από την αρχή…”.

Η απάντηση

Ο λόγος είναι για τον νέο αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τ. Γκιολή ο οποίος …έφερε στην Π.Ε Κορινθίας την αδελφή του!!!

Παχυλός ο μισθός του Γκιολή για να είναι αντιπεριφερειάρχης, πολύ ικανοποιητικός ο μισθός και για την αδερφή του, που την έχει πλέον μαζί του!

Τι θα πείτε κε Γκιολή σε τόσους Κορίνθιους άνεργους και άλλους τόσους χαμηλόμισθους που με δυσκολία …τα φέρνουν βόλτα;

Εδώ υπάρχουν πολλά ερωτηματικά! Πρώτα από όλα να μας απαντήσουν ο Γκιολής ή ο Νίκας πόσα χρήματα έπαιρνε από την άλλη δουλειά (που αποσπάστηκε) η αδερφή του Γκιολή και πόσα χρήματα παίρνει τώρα!

Παράνομο δεν είναι. Αλλά το θέμα παίρνει μεγάλη πολιτική διάσταση γιατί είναι συγγενικό πρόσωπο του αντιπεριφερειάχη Κορινθίας! Τέτοιες ενέργειες πρέπει να αποφεύγονται γιατί ο αντίκτυπος πολιτικά είναι μεγάλος!

Χιλιάδες Κορίνθιοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αρκετοί είναι και άνεργοι. Έχετε αναρωτηθεί κκ. Νίκα και Γκιολή τι σκέφτονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι όταν βλέπουν τον αντιπεριφερειάρχη να φέρνει στην Π.Ε Κορινθίας την αδελφή του με υψηλές αποδοχές;

Εσείς κε Νίκα …τι κάνετε! “Καμαρώνετε” τον Γκιολή που φέρνει συγγενικά του πρόσωπα με μισθό στην Π.Ε Κορινθίας;

Θα περιμένουμε λίγο να δούμε αν δοθεί κάποια απάντηση και ίσως επανέλθουμε σύντομα!Έχουμε και άλλο θέμα που θα συζητηθεί σε ότι αφορά την Π.Ε Κορινθίας…

…Σύννεφα από νωρίς στην Π.Ε Κορινθίας για τον Τ. Γκιολή που έχει αντίκτυπο και στον περιφερειάρχη Π. Νίκα!

ΣΣ. Σε ότι αφορά τον Τ. Γκιολή και την ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ σε βάρος του για τις παράνομες συνταγογραγήσεις ακόμα περιμένουμε απάντηση και από τον ίδιο αλλά και από τον Νίκα! …Εμείς πάντως θα συνεχίσουμε να ρωτάμε και ας μην απαντάει ΚΑΝΕΝΑΣ! Και αυτό μας αρκεί! Ο καθένας κάθε φορά θα κάνει τα σχόλιά του! …Βουίζει πάντως η Κορινθία (και όχι μόνο) για το θέμα αυτό!

Κ.Ν