Ο Γκιολής μετά την περιπέτεια του εργαζόμενου της Π.Ε Κορινθίας ΔΕΝ μίλησε για το “μπάχαλο” στο νοσοκομείο Κορίνθου!!! -Μίλησε για τους ανεμβολίαστους…

…Το τερμάτισε για ακόμα μία φορά ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τ. Γκιολής (γιατρός στο επάγγελμα) σε ότι αφορά το περιστατικό με τον άτυχο 54χρονο που τον τσίμπησαν οι σφήκες πριν λίγες μέρες!

Για υπενθύμιση ο χειριστής μηχανήματος (τσάπας) της αντιπεριφέρειας Κορινθίας την ώρα που εκτελούσε εξωτερικές εργασίες δέχθηκε επίθεση από σμήνος σφηκών με αποτέλεσμα να νιώσει αδιαθεσία.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου αλλά επειδή ΔΕΝ υπήρχε ελεύθερη θέση στη ΜΕΘ (μονάδα εντατικής θεραπείας), επειδή ήταν όλες πιασμένες με ασθενείς covid, μεταφέρθηκε δισασωληνωμένος σε νοσοκομείο των Αθηνών!!!

Ένα θέμα το οποίο έπαιξε σε μεγάλα ΜΜΕ και έγραψαν για την έλλειψη θέσης στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κορίνθου!!! (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση:  ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έζησε από θαύμα! -Το νοσοκομείο Κορίνθου …δεν μπόρεσε! -Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών! -Τι λέει ο ίδιος…).

Ο Γκιολής …μιλούσε για τους ανεμβολίαστους!

Ο 54χρονος ήταν εργαζόμενος στην Π.Ε Κορινθίας που αντιπεριφερειάρχης είναι ο Γκιολής!

Ο Γκιολής σε ΜΜΕ έκανε δήλωση μετά το περιστικό και αντι να εστιάσει στο “μπάχαλο” που γίνεται στο νοσοκομείο Κορίνθου από τότε που έγινε νοσοκομείο covid (που υπάρχουν ελλείψεις σε γιατρούς, που δεν υπάρχει ελεύθερη ΜΕΘ για τους πολίτες του νομού που ΔΕΝ είναι ασθενείς covid- οι οποίοι μεταφέρονται σε νοσοκομεία των Αθηνών), προέτρεπε τους πολίτες να πάνε να εμβολιαστούν καθώς οι ΜΕΘ έχουν γεμίσει με ανεμβολίαστους!!!

…Τι μας λέει ο Γκιολής! Μόνο ανεμβολίαστοι είναι στις ΜΕΘ στα νοσοκομεία; Πόσοι εμβολιασμένοι είναι και πόσοι έχουν χάσει τη ζωή τους; Δεν ενημερώνεται ο Γκιολής;

Μετά το σοβαρό περιστατικό με τον 54χρονο που έγινε σε εργαζόμενο της Π.Ε Κορινθίας ίσως θα περίμενε κανείς ο Γκιολής:

α. Να καταγγείλει τις ΣΟΒΑΡΕΣ ελλείψεις που υπάρχουν στο νοσοκομείο Κορίνθου από τότε που έγινε νοσοκομείο covid και θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των ασθενών.

και

β. Να πάει στον διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρπούζη και να …χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι που δέχεται αυτή την κατάσταση! Να τον ρωτήσει ποιες ενέργειες έχει κάνει ως τώρα που δεν υπάρχει έστω μία θέση στη ΜΕΘ για πολίτες που δεν είναι ασθενείς με τον κορονοϊό …κτλ!

Αυτά θα περιμέναμε από έναν που βρίσκεται στη θέση του αντιπεριφερειάρχη, πολύ περισσότερο όταν είναι γιατρός στο επάγγελμα και πριν γίνει αντιπεριφερειάρχης εργαζόταν μέσα στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Τ. Γκιολή κάποια στιγμή η πολιτική θέση που είστε σήμερα …θα τελειώσει και θα επιστρέψετε ως γιατρός στο νοσοκομείο Κορίνθου! Τότε πως θα σας αντικρίσουν οι Κορίνθιοι ασθενείς και οι συνάδελφοί σας; …Το έχετε σκεφτεί καθόλου;

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έζησε από θαύμα! -Το νοσοκομείο Κορίνθου …δεν μπόρεσε! -Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών! -Τι λέει ο ίδιος…

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 000-14.jpg

Υπενθύμιση! Ο Γκιολής είναι γνωστός στους Κορίνθιους και για τις ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ σε βάρος του για ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ! Για να μην ξεχνάμε ποιοι βρίσκονται …σε θέσεις κλειδιά σε αυτό τον τόπο!