Ο διοικητής …τώρα θυμήθηκε τα ΜΜΕ τα οποία πρόσφατα ΕΔΙΩΞΕ από το νοσοκομείο Κορίνθου!!!

Πέρασε περίπου ένας μήνας που ο διοικητής Γρ. Καρπούζης έδιωξε τα ΜΜΕ από το χώρο του νοσοκομείου Κορίνθου ….επειδή προφανώς τον ενοχλούσαν (!!!) …και τώρα τα καλεί σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τρίτη) το μεσημέρι!!! Δηλαδή πέντε μέρες πριν τις εθνικές εκλογές!

Ο ίδιος ο Καρπούζης δεν βγήκε να απαντήσει ακόμα για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ στάση του όταν τα ΜΜΕ είχαν λάβει πρόσκληση από τους γιατρούς του νοσοκομείου να παρευρεθούν σε συνέντευξη τύπου μετά την σύσκεψη που θα είχαν με τους πολιτικούς της Κορινθίας! Ο Καρπούζης έφτασε στο σημείο να ζητήσει από τα ΜΜΕ να απομακρυνθούν από το χώρο του νοσοκομείου εντός και εκτός (!!!) κάτι το οποίο ΚΑΜΙΑ διοίκηση ως τώρα στο νοσοκομείο Κορίνθου …δεν έχει σκεφτεί καν να κάνει!

Η στάση του Καρπούζη πήρε μεγάλη δημοσιότητα προκαλώντας την αγανάκτηση των ΜΜΕ, των πολιτών αλλά και των ίδιων των γιατρών. Οι γιατροί μάλιστα έφτασαν στο σημείο να γράψουν σε ανακοίνωσή τους: “…Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να καταδικάσουμε απερίφραστα την απαράδεκτη στάση της Διοίκησης του Νοσοκομείου να μην επιτρέψει την είσοδο των εκπροσώπων των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου κατά την συγκέντρωση της 19ης Απριλίου…”

Εδώ “άδειασαν” οι ίδιοι οι γιατροί τον διοικητή και από τον Καρπούζη …σιωπή!

Για υπενθύμιση δείτε όλη την επιστολή των γιατρών που πρόσφατα άδειασαν τον διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου: Ανακοίνωση «κόλαφος» των γιατρών στο νοσοκομείο Κορίνθου για τον αγώνα που δίνουν …και το άδειασμα στον διοικητή!!!

Και για να τελειώνουμε. Η korinthiannews.gr μετά την πρόσφατη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ στάση του Καρπούζη προς τα ΜΜΕ φυσικά και δεν θα στείλει εκπρόσωπό της στην αυριανή συνέντευξη τύπου της διοίκησης.

Όμως είμαστε πραγματικά περίεργοι να δούμε και ποια ΜΜΕ θα δώσουν το παρόν αύριο σε αυτή τη συνέντευξη τύπου!

Η πρόσκληση από τον διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου προς τα ΜΜΕ:

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ-2-1024x484.jpg

ΣΣ. Βέβαια μας προβληματίζει πως ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου κάνει συνέντευξη τύπου λίγο πριν τις εθνικές εκλογές!

Υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη για να αναφέρει;

Θα κάνει όμως αναφορά και στα άλλα αρνητικά που έχουν να κάνουν με τις ΣΟΒΑΡΕΣ ελλείψεις στο νοσοκομείο Κορίνθου και που καθημερινά οι γιατροί και το προσωπικό δίνουν αγώνα για να τα βγάλουν πέρα;

Για να φανεί έτσι και …η αδιαφορία- απραξία των Κορίνθιων βουλευτών στα σοβαρά θέματα του νοσοκομείου!