“Ο Θεός θέλει να σωθούν όλοι”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Ο Θεός Θέλει Να Σωθούν Όλοι

25 Σεπτεμβρίου 1990

(Το Μήνυμα της Αγίας Μητέρας μας για όλους μας.)

Ειρήνη σε σας, αγαπημένα Μου παιδιά. Επιτρέψτε Μου να σας θυμίσω πως ο Κύριος γνωρίζει κάθε καρδιά. Ο Κύριος γυρεύει την καρδιά σας. Ελάτε κοντά Του με καθαρή καρδιά και θα σας διδάξει. Ο Κύριος θα παρηγορήσει την ψυχή σας, θα σας οδηγήσει στην Οδό Του και στην Αλήθεια. Σας ικετεύω, εσάς που αμφιβάλλετε ακόμη, μην κλείσετε τις καρδιές σας στη φρόνηση. Επιστρέψτε στο Θεό και θα επιστρέψει σε σας. Η Χαρά θα κατέβει τώρα από τον Ουρανό ανάμεσά σας, ένα Φως θα λάμψει στη μέση σας. Ετοιμασθείτε να υποδεχθείτε αυτό το Φως, ετοιμασθείτε να συναντήσετε τον Κύριο.

Σήμερα, ποιος έχει καθαρά χέρια; Και ποιος μπορεί να ισχυριστεί πως η καρδιά του είναι καθαρή; Ποια ψυχή βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τον Κύριο; Αγαπημένοι! Δικοί Μου! Παιδιά Μου … ο δρόμος που οδηγεί στον Κύριο βρίσκεται ανάμεσά σας, βρίσκεται στη χώρα των ζωντανών. Υψώστε λοιπόν τα χέρια σας στο Αγιαστήριό Του και ο Κύριος, από τον Ουρανό, θα σας πλησιάσει και θα σας σηκώσει κοντά Του. Υψώστε σ’ Αυτόν τα χέρια σας κι Αυτός, γεμάτος Ευσπλαχνία, θα σκύψει κοντά σας. Ελάτε στον Κύριο, μην καθυστερείτε. Υψώστε τα μάτια σας στον ουρανό και μην έχετε κανέναν άλλο εκτός απ’ Αυτόν, τον Κύριο και Θεό σας. Μη χαίρεστε για κανέναν άλλο παρά μόνο γι’ Αυτόν, τον Σωτήρα σας. Μη ζητάτε, μη ζητάτε κανέναν άλλο παρά μόνο τον Κύριο, τον Λυτρωτή σας. Μην ψάλλετε, μην ψάλλετε σε κανέναν άλλο παρά μόνο στον Άγιο Θεό.

Χρειάζεται να σας θυμίσω πως ο Κύριος είναι Οικτίρμων και Ελεήμων, μακρόθυμος και πολυέλεος; Ο Ιησούς ήταν η Πέτρα που απέρριψαν οι οικοδόμοι και έγινε Κεφαλή γωνίας. Αληθινά σας λέω πως η Βασιλεία του Θεού βρίσκεται ανάμεσά σας και το Άγιο Πνεύμα της Χάριτος φυσάει τώρα απαλά πάνω στα έθνη σας, για να σας ζωογονήσει. Ελάτε λοιπόν να δείτε τους Γάμους του Αγίου Πνεύματος που θα νυμφευθεί τις χώρες σας. Μην απορρίπτετε το Άγιο Πνεύμα που σας χαρίζω τόσο φανερά. Μην είστε σαν τους «οικοδόμους» που απέρριψαν την πέτρα που κατέληξε να γίνει κεφαλή γωνίας.

Ο Θεός θέλει να σωθούν όλοι, και τώρα μια σοβαρή προειδοποίηση για όλους όσους ακούνε τις προφητείες αυτού του βιβλίου:

Μην καταπνίγετε το Πνεύμα,

το Πνεύμα που φυσάει τώρα πάνω σας στη μέση και στην κορυφή της αποστασίας σας. Μην πείτε αργότερα, όταν έρθει η Ημέρα της Κρίσεως: «Δεν άκουσα, δεν ήξερα.» Ο Ιησούς κι Εγώ σας φανερώνουμε εκ των προτέρων πράγματα, προτού να γίνουν, για να μην πείτε όταν συναντήσετε πρόσωπο με πρόσωπο τον Θεό: «Δεν ήξερα…» — …Το οχυρό των υπερήφανων θα πέσει … και οι δαίμονες θα διωχθούν από τα σπλάχνα του.

Να είστε ευλογημένοι. Να είστε  ευλογημένοι όλοι εσείς που Με ακούτε. Είμαι η αγαπημένη σας Μητέρα, η Θεοτόκος, που σας αγαπά όλους».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…