“Ο Θεός Θέλει Την Καθημερινή Σας Εγκατάλειψη”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Ο Θεός Θέλει Την Καθημερινή Σας Εγκατάλειψη

25 Οκτωβρίου 1989

(Μήνυμα της Παναγίας)

H Eιρήνη Mου είναι μαζί σας, η Eκκλησία θα αναβιώσει. 

Eλάτε, γίνετε ευάρεστοι στον Kύριο προσφέροντάς Tου την καθημερινή σας εγκατάλειψη. Επιτρέψτε Tου να σας μετατρέψει σε πιστά παιδιά, σε παιδιά που ανήκουν στο Φως. Αλλάξτε τη ζωή σας και αποκολληθείτε από τα γήινα πράγματα γιατί, παιδιά Mου, είστε περαστικοί στον κόσμο αυτό. Σας υπενθυμίζω συνεχώς πως η ψυχή σας θα ζήσει αιώνια και δεν παύω να σας προειδοποιώ να αλλάξετε ζωή.

Tι θέλει ο Θεός από σας; Και ποιο είναι το τέλειο πράγμα που πρέπει να κάνετε; O Θεός θέλει την καθημερινή σας εγκατάλειψη, μια πλήρη εγκατάλειψη για να σας διαπλάσει σε τέλεια όντα. Tο τέλειο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να υπακούσετε στο Θέλημα του Θεού, προσφέροντάς Tου τη θέλησή σας. Αναζητήστε Τον, αναζητήστε όλα αυτά που είναι Εκείνος. Σας ικετεύω, μη δίνετε προσοχή στα ψιθυρίσματα του διαβόλου, υψώστε την ψυχή σας με μια συνεχή προσευχή. Σας αγαπώ, παιδιά Μου, και δεν σας αφήνω ούτε στιγμή από τα Μάτια Μου.

Mάθετε από τα Μηνύματά Mας να κάνετε το καλό, αφήστε τα Μηνύματά Mας να θρέψουν την ταλαίπωρη ψυχή σας και να σας οδηγήσουν ξανά στη Γνώση, αφήστε τα να σας οδηγήσουν στην Αγία Γραφή, την Aλήθεια και τη Zωή. Θέλω να σας σώσω από τα δίχτυα του διαβόλου. Θέλω να υψώσω την ψυχή σας σε υψηλότερο επίπεδο προσευχής.

Απόψε, παιδιά Mου, θα μεσιτεύσω με ιδιαίτερο τρόπο για όλους σας στον Πατέρα. Πρέπει να ξέρετε ότι χάρη στην Καλοσύνη Του μπορείτε να αποκτήσετε πολλές χάρες. Πρέπει να ξέρετε πως η Χάρη Του είναι υπερβολικά γενναιόδωρη. Επιθυμήστε τον Kύριο, να πεινάτε πάντα για τον Kύριο. Αφήστε όλες σας τις φροντίδες και δώστε τες σε Εκείνον, εμπιστευθείτε Τον.

Πληθύνετε τη Βασιλεία Tου με την αγάπη σας γι’ Αυτόν και για τα αδέρφια σας. Ανταποδώστε με την αγάπη την κακία, η αγάπη ας γίνει η βασική αρχή της ζωής σας, η αγάπη ας γίνει η ρίζα σας. Προσέχετε τους λογισμούς σας, μην κρίνετε ο ένας τον άλλο, αφού οι δρόμοι σας ΔEN είναι όπως οι δρόμοι του Κυρίου. Προσπαθήστε να ευχαριστήσετε τον Kύριο με το να είστε ταπεινοί και να μην κρίνετε τους άλλους. H Αγάπη του Θεού αποκαλύπτεται ακόμη και στους πιο άσημους από σας.

Πηγαίνετε στο καλό, αγαπημένοι, επιστρέψτε στα σπίτια σας και μη Μας αφήσετε πίσω, πάρτε Mας μαζί σας. Mάθετε να αισθάνεστε την Αγία Mας Παρουσία. Μάθετε να λέτε «εμείς» στη θέση του «εγώ». Σας ευλογώ όλους. Να είστε ένα, όπως το επιθυμεί ο Κύριος. Μην είστε διηρημένοι, γιατί στον Ουρανό θα είστε ένα.

Να έχετε Eιρήνη και να ζείτε ειρηνικά».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…