“Ο Θεός σας Έδωσε το δώρο της Αγάπης Του”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

“Στις 31 Ιανουαρίου του 1990 η Παναγία σε μήνυμά της λέει:

Ειρήνη σε σας, μικρά Μου παιδιά. Είμαι η Ουράνια Mητέρα σας, η Mητέρα του Σωτήρα σας, η Mητέρα του Λυτρωτή σας. Σας προσκαλώ όλους σήμερα να επιδιώκετε τα αγαθά που βρίσκονται στον Ουρανό. Σας ζητώ να αποσπαστείτε από τα στοιχεία αυτού του κόσμου και να σηκώσετε τα κεφάλια σας  στον ουρανό. Αναζητήστε ό, τι είναι ουράνιο. Αναζητήστε το Φως και το Φως δεν θα σας εγκαταλείψει. Ευχαριστήστε τον Θεό  γυρίζοντας κοντά Του, μη μένετε προσκολλημένοι στον κόσμο, προσκολληθείτε σ’ Αυτόν που θα οδηγήσει τα βήματά σας στον ουρανό.

Aχ αγαπημένα Μου παιδιά, δεν καταλάβατε ακόμη; O Ουρανός είναι η Κατοικία σας και η γη η προετοιμασία σας, η προετοιμασία σας για να συναντήσετε τον Θεό. O Θεός σας έδωσε το δώρο της Aγάπης Tου, δεν θα ανταποκριθείτε στο Δώρο Tου; Πολλοί ανάμεσά σας έχουν δει πολλά σημάδια, αυτά τα σημάδια χρήζουν προσοχής, είναι τα σημάδια του τέλους μιας Εποχής, δεν είναι τα σημάδια της συντέλειας του κόσμου. O Ιησούς κι Eγώ σας προετοιμάζουμε όλους για να εισέλθετε στην περίοδο της Aγάπης και της Ειρήνης, στους Νέους Ουρανούς και τη Νέα Γη που σας επαγγέλθηκαν προ πολλού.

Σας ικετεύω λοιπόν να επιστρέψετε πριν έρθει η μέρα της κάθαρσης, γιατί ο καιρός επείγει και σας βεβαιώνω πως δεν θα περάσει η γενεά αυτή έως ότου γίνουν όλα όσα σας ανήγγειλα με τις επίλεκτες ψυχές Μου, από την εποχή της Φάτιμα μέχρι και σήμερα. Αγαπημένα παιδιά, να θυμάστε πως η Παρουσία Mας είναι κι αυτή ένα μυστήριο και πάντα να θυμάστε πως δεν είστε ΠOTE μόνοι.

Μάθετε να προσεύχεστε αδιάλειπτα και με την καρδιά σας. Μάθετε να νηστεύετε και να κάνετε πράξεις μετάνοιας. Μάθετε να πηγαίνετε για εξομολόγηση μια φορά το μήνα. Μην κουράζεστε να κάνετε το καλό και να το εφαρμόζετε με σεβασμό απέναντι στους άλλους. Να ζείτε το Νόμο του Κυρίου. Σας αγαπώ, παιδιά Μου, και από αγάπη σας προετοιμάζω για να συναντήσετε τον Κύριο. Ευλογώ τον καθένα σας. Επιστρέψτε στα σπίτια σας με την Ειρήνη Μας και ποτέ μην ξεχνάτε πως είμαστε μαζί σας”.

ΣΣ. Δείτε κάθε Δευτέρα στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…