“Ο Θεός Σας Καλεί Κοντά Του”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Ο Θεός Σας Καλεί Κοντά Του

31 Ιανουαρίου 1991

(Μήνυμα της Αγίας μας Μητέρας)

Ευλογημένο να είναι το Όνομα του Κυρίου και ειρήνη σε όλους σας.

Ο Θεός σάς καλεί κοντά Του. Στοχασθείτε πάνω σ’ αυτό.Ο Θεός σας καλεί από την ώρα που γεννηθήκατε, που γεννηθήκατε γι’ Αυτόν, που γεννηθήκατε για να Τον αγαπάτε, που γεννηθήκατε για να Τον ευχαριστείτε, που γεννηθήκατε για να επιστρέψετε κοντά Του. Ανταποκριθείτε στο Κάλεσμά Του. Προσπάθησα μέσα από τα Μηνύματά Μου, εδώ και σε άλλα μέρη του κόσμου, να σας επαναφέρω, με αγάπη, στην αληθινή εν Θεώ Ζωή για τη σωτηρία σας.

Μικροί Μου, ναι, σας αποκαλώ μικρούς, γιατί ο Κύριος φανέρωσε το Πρόσωπό Του σε εσάς και όχι στους σοφούς και τους συνετούς. Καταλάβετε επίσης πως δεν ήταν σάρκα και αίμα  που σας αποκάλυψε τις αλήθειες, το επείγον και τη χάρη των Μηνυμάτων της γενεάς σας για τη σωτηρία σας και σας έκαναν να τα πιστέψετε, αλλά ο Ίδιος ο Πατέρας, με τη Χάρη που σας έδωσε. Αν λοιπόν ο πλησίον σας δεν σφραγίστηκε ακόμη με τη σφραγίδα του Αγίου Πνεύματος της Χάριτος, προσευχηθείτε να λάβει κι αυτός τη Χάρη να μεταστραφεί και να εισέλθει στη Βασιλεία του Θεού.

Ο Θεός προσκαλεί όλους κοντά Του. Προσπαθήστε να αντιληφθείτε το Θείο Κάλεσμα για Ειρήνη. Σας παροτρύνω να προσεύχεστε για την Ειρήνη, να επιθυμείτε με ζήλο την Ειρήνη. Ευλογημένα παιδιά, επιτρέψτε Μου να επαναλάβω ακόμη μια φορά ότι χρειάζομαι τις προσευχές σας για Ειρήνη, τις συγκεντρώνω όλες και τις προσφέρω σαν ανθοδέσμη από ανοιξιάτικα λουλούδια στον Παντοδύναμο. Οι προσευχές σας δεν πάνε χαμένες, είναι πραγματική δόξα για το Θεό, είναι η απόδειξη της αγάπης σας.

Ο Σατανάς είναι πολύ ισχυρός και ο παράφορος θυμός του καταδιώκει όλους τους πρώτους καρπούς του Κυρίου, όσους δίνουν μαρτυρία για τον Ιησού. Ο Ιησούς, σε προηγούμενα Μηνύματά Του σας έκανε να αντιληφθείτε πως ο Σατανάς προσπαθεί να σβήσει τη μικρή φλόγα που έχει απομείνει σ’ αυτόν εδώ τον κόσμο και να σας αφήσει χωρίς φως, χωρίς ευτυχία, χωρίς  έλεος. Βλασφημεί όλες τις Δυνάμεις του Θεού. Στην πραγματικότητα η γη, δίχως τις θερμές προσευχές σας για Ειρήνη, θα αισθανθεί τον εμετό του Σατανά  που προσπαθεί να σβήσει το λιγοστό φως που έχει μείνει μέσα σας. 

Η μελαγχολία που νιώθω δεν περιγράφεται με λόγια. Προσευχήθηκα για όλους σας, πάντα θα προσεύχομαι. Παιδιά Μου, σας παρακαλώ να μελετήσετε τα Μηνύματά Μας. Ζήστε τα Μηνύματά Μας κατά γράμμα.Εγώ, η Αγία σας Μητέρα, σας ευλογώ».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…