ΛΟΥΤΡΑΚΙ: “Ο ΙΒΥΚΟΣ σας παρουσιάζει την ομάδα των δασκάλων του”

Από τον σύνδεσμο Λουτρακιωτών-Περαχωριτών “Ο Ίβυκος” αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ο ΙΒΥΚΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΤΟΥ! Η χορευτική χρονιά 2024-2025 ξεκίνησε και επίσημα και είναι ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε την δυνατή ομάδα των καταξιωμένων συνεργατών μας σε μια σειρά μικρών αφιερωμάτων!

Ξεκινάμε με τους συνεργάτες μας που έχουν αναλάβει τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών, τον Δημήτρη Μπάκο και τη Μαρία Μπάκου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΣ

Ο Δημήτρης, τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει την χορευτική ομάδα του συλλόγου, το τμήμα κρητικών χορών, το τμήμα αρχαρίων ενηλίκων και το εφηβικό τμήμα.

Γεννημένος το 1981, διαμένει στο Λουτράκι Κορινθίας και έχει καταγωγή από την Περαχώρα Λουτρακίου, τα Άγναντα Άρτας και τη Μυρίκη Ευρυτανίας.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΥ

Η Μαρία διδάσκει στο τμήμα Κυριών και έχει αναλάβει την πολύ σημαντική θέση της χοροδιδασκάλου των τεσσάρων παιδικών τμημάτων του συλλόγου, μαθαίνοντας στους μικρούς μας μαθητές τα πρώτα τους χορευτικά βήματα και εισάγοντάς τους στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια!

Γεννημένη το 1985, με καταγωγή από την Περαχώρα Λουτρακίου, τα Άγναντα Άρτας και τη Μυρίκη Ευρυτανίας, διαμένει στο Λουτράκι Κορινθίας και είναι μητέρα τριών μικρών αγοριών…».