Ο Κούγιας στέλνει μήνυμα στους Κορίνθιους: “Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν -Νόμιζα ότι ο κόσμος της Κορίνθου θα μας αγκαλιάσει αλλά δεν μας έχει αγκαλιάσει -Έχω πολλές επιφυλάξεις…”

…Τι μήνυμα θέλει να στείλει ο πρόεδρος της ομάδας της Κορίνθου Α. Κούγιας στους Κορίνθιους; …Μήπως με τις δηλώσεις που κάνει σκέφτεται ήδη άλλα πράγματα; …Μήπως προετοιμάζει το έδαφος για κάτι;

Η ομάδα της Κορίνθου κέρδισε το Μεσολόγγι με 2-0, η ομάδα είναι πρώτη αλλά ο πρόεδρος της ομάδας Α.Κούγιας είναι δυσαρεστημένος και σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων:

Σήμερα κόπηκαν 253 εισιτήρια. Μην περιμένουν τίποτα οι Κορίνθιοι όταν έχουμε 253 εισιτήρια και η ομάδα είναι πρώτη. Έχω κρατήσει πάρα πολλές επιφυλάξεις. Σκέφτομαι πάρα πολύ, είναι μεγάλος ο προβληματισμός μου. Τα χρήματα που βάζω και οι συνάδελφοι μου, είναι χρήματα για ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Β Εθνική.

Αλλά με 253 εισιτήρια, δεν μπορείς να φιλοδοξείς να ανέβει η ομάδα στην super legaue2. Δεν έχει λόγω ύπαρξης. Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν αλλά με άδειο γήπεδο δεν ευχαριστιέμαι. Νόμιζα ότι ο κόσμος της Κορίνθου θα μας αγκαλιάσει αλλά δεν μας έχει αγκαλιάσει…”

Κ.Ν