ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Νανόπουλος μίλησε για ΔΩΡΟ (!!!) για το ΑΔΕΙΟ κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι της πόλης!

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων για το ΑΔΕΙΟ κρουαζιερόπλοιο (χωρίς τουρίστες) που έχει “παρκάρει” αυτές τις μέρες στο λιμάνι της Κορίνθου:

“Το κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται στο λιμάνι της Κορίνθου είναι ένα μικρό δωράκι που το χρωστούσα από το 2014 στον κ. Πνευματικό και σε όσους έλεγαν ότι δεν μπορούν να έρθουν κρουαζιερόπλοια στην Κόρινθο. Θα μείνει στο λιμάνι όσο διαρκεί ο κορονοϊός γιατί τώρα κρουαζιέρες δεν γίνονται! Θα πληρώνει περίπου 4.000 ευρώ το μήνα για τον ελλιμενισμό του στο λιμενικό ταμείο και όταν τελειώσει η κρίση θα φέρνει επιβάτες…”.

ΣΣ. Μιλάει για “δωράκι” ο Νανόπουλος για ένα κρουαζιερόπλοιο που αυτή τη στιγμή δεν έχει τουρίστες …απλά μένει δεμένο στο λιμάνι της Κορίνθου!!! Το δώρο θα είναι όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΝΕ οι Κορίνθιοι το κρουαζιερόπολοιο (την εταιρεία δηλαδή) να φέρνει τουρίστες ΣΥΝΕΧΩΣ στην Κόρινθο μετά την κρίση! Για την ώρα απλά βλέπουμε ένα μεγάλο πλοίο που πιάνει μεγάλο χώρο στο λιμάνι της Κορίνθου. Τουλάχιστον πληρώνει λιμενικά τέλη!