“Ο Οίκος Μου Στη Δύση Λεηλατείται Η Ανατολή Και Η Δύση Θα Γίνουν Ένα Βασίλειο”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Ο Οίκος Μου Στη Δύση Λεηλατείται
Η Ανατολή Και Η Δύση Θα Γίνουν Ένα Βασίλειο

24 Οκτωβρίου 1994

Είμαι Ένας, αλλά οι άνθρωποι Με έχουν διαμελίσει.

Όποιος σπέρνει τη διαίρεση, θα θερίσει τον καρπό της καταστροφής. Όποιος σπέρνει την προκατάληψη, θα θερίσει τον καρπό της αμάθειας. Έχεις ακούσει πως ο ανόητος σταυρώνει τα χέρια του και τρώει την  ίδια του τη σάρκα; Η σάρκα που τους σκέπαζε, χάθηκε το ίδιο και η ανάσα τους, δεν έμεινε τίποτα απ’ αυτούς παρά μόνο ξερά κόκαλα. Τα Ονόματά Μου είναι Άγια,  αλλά οι άνθρωποι Με ιδιοποιήθηκαν και Με εξόρισαν από το Ίδιο Μου το Σπίτι, από την Ίδια Μου την Πόλη και τώρα από το Ίδιο Μου το Ιερό. Με καταπιέζουν και Με βαραίνουν πολύ. Φουσκωμένοι από έπαρση είναι ευχαριστημένοι που ζουν στην ερημιά. Εγώ όμως σκοπεύω τις μέρες που θα έρθουν να φανερώσω την αγιότητα του Μεγάλου Μου Ονόματος το οποίο, εξαιτίας της διαίρεσής σας, βλασφημείται.

Σε βεβαιώνω, κόρη, βλέπεις  πώς οι δικοί σου ζουν ατάραχοι και σε βαθύ λήθαργο όταν πρόκειται να εργαστούν για την ενότητα; Δεν θα το επιτρέψω άλλο αυτό. Θα απλώσω το Χέρι Μου και στις πιο απόμακρες περιοχές της χώρας σου και θα ανατρέψω αυτούς τους εμπόρους,  που εμποδίζουν το λαό Μου να ενωθεί. Σε ανόρθωσα για να γίνεις σημάδι της Ενότητας, σημάδι του Ελέους Μου, σημάδι της Δύναμής Μου. Αλλά το πάθος της επιδεικτικής τους έπαρσης τους έχει τυφλώσει.

Σήμερα μπορώ να πω: “Ας καούν τα κόκαλα τους” και να πάρω εκδίκηση. Μπορώ να κάνω τη χώρα σου να χηρέψει, αλλά χάρη στο Έλεός Μου και χάρη στην Αγάπη Μου θα αναδείξω τουλάχιστον ένα από την Ανατολή, που θα πει στον αδερφό του:  “Έλα να βαδίσεις στη γη μου. Έλα να φας από το τραπέζι μου, έλα να πιείς μαζί μου. Οι δεξαμενές μου ξεχειλίζουν με καινούργιο κρασί. Ας ποιμάνουμε μαζί τα πρόβατά μας κι ας μετατρέψουμε τα βοσκοτόπια μας σε κήπο της Εδέμ. Θεέ μας! Δες πώς κατάντησαν τα χέρια μας το Αγιαστήριό Σου!”

Ο Οίκος Μου στη Δύση λεηλατείται. Τους ζήτησα να συναχθούν υπό την καθοδήγηση του Πέτρου,  αλλά δεν κατάλαβαν και κάνουν το αντίθετο. Πολλοί από το εσωτερικό του Οίκου αυτού λένε: “Γιατί θα πρέπει να έχουμε έναν οδηγό,  και ιδιαίτερα αυτόν τον οδηγό;” Σας προειδοποίησα πως καρδινάλιοι θα στραφούν εναντίον καρδιναλίων, επίσκοποι εναντίων επισκόπων και ιερείς εναντίον ιερέων. Διάλεξα τον Πέτρο να ποιμάνει και να φυλάει τα πρόβατά Μου, αλλά το πνεύμα της ανταρσίας, που ευδοκιμεί τώρα, έφτασε στην κορυφή  της ανταρσίας. Αυτή είναι η μεγάλη Δοκιμασία για την οποία σας προειδοποίησα. 

Ο Οίκος Μου στη Δύση λεηλατείται, θα σηκωθεί άνεμος από την Ανατολή και μαζί με την Πνοή Μου θα απογυμνώσουν τον ληστή. Πολλά μέλη της χώρας σας εναντιώνονται στην πρόσκλησή Μου για Ενότητα και συνήθισαν να ακολουθούν το δικό τους δρόμο. Θεωρούν τους εαυτούς τους πλούσιους, πού είναι τότε τα πλούτη τους;

“Πώς κατάντησες ένα εκφυλισμένο αμπέλι; Μπορείς να πεις πως δεν αμάρτησες; Και που δεν έχεις αμαρτήσει; Εσύ, ο φίλος των Αγίων Μου! Το παιδί της Μητέρας Μου! Γιατί, γιατί έγινες τόσο πεισματάρης; Σε τι Μου χρησιμεύουν οι ατελείωτες τελετουργίες σου, όταν Μου απευθύνεις δοξολογίες με τα χείλη; Ναι, φύλαξες την Παράδοση Μου και γι’ αυτόν το λόγο δεν θα πέσει πάνω σου η μάχαιρα, παράβλεπες όμως τις δυο σπουδαιότερες Εντολές Μου και δεν τις ακολουθείς. Γιατί διαχωρίζεις την Παράδοση από την Εντολή;  Όσο κι αν σκεπασθείς με σμύρνα και λιβάνι, η ανομία σου δεν θα εξαλειφθεί από  μπροστά Μου. Άνοιξε τώρα το στόμα σου και άφησέ Με να σε θρέψω για να καταβροχθίσεις τη Ζωή. Μη λες: “Θα συνεχίσουμε το δικό μας δρόμο.” Γύρισε σε Μένα και ομολόγησε την ανομία σου!”

Κι εσύ, κόρη, φώναξε δυνατά το Μήνυμά Μου και προφήτεψε, πες: Τα ξέρω όλα για τον Οίκο Μου στη Δυτική όχθη, δίπλα στο Ποτάμι της Ζωής, και ξέρω ποιος μέσα στον Οίκο Μου παρέμεινε πιστός σε Εμένα. Κόρη, τι βλέπεις έξω απ’ αυτόν τον Οίκο;( απόσπασμα)»

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…