Ο Παπαφωτίου επιβεβαιώνει την korinthiannews.gr: «Η συμμετοχή του Δέδε ως αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, υπήρξε “επιτυχής”, ως επισκέπτης στα γραφεία της Π.Ε…»

“-Ο εκφραστής της απόλυτης πολιτικής κωλοτούμπας και του πολιτικού φερετζέ…”

Ο Λάκης Παπαφωτίου επιβεβαιώνει απόλυτα την korinthiannews.gr λίγα χρόνια μετά, αυτά που γράφαμε συνεχώς, ότι ο Γ. Δέδες ήταν “διακοσμητικός” στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας (επι θητείας του Τατούλη).

Παρόλα αυτά ο Δέδες απολάμβανε την θέση και τον μισθό με τα μεγάλα έργα …να μένουν στάσιμα στην Κορινθία (σε αυτό έχει συμμετοχή και ο Τατούλης βέβαια …που δεν ασχολήθηκε όπως έπρεπε)

Έρχεται λοιπόν σήμερα ο Λάκης Παπαφωτίου να αναφέρει μεταξύ άλλων για τον Γ. Δέδε: 

«Η συμμετοχή του κ. Δέδε ως Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κορινθίας, υπήρξε ιδιαίτερα “επιτυχής” (!!!) για τα θέματα του Νομού, ως επισκέπτης στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, απών από την κοινωνία και ασχολούμενος ελάχιστα με τα θέματα του Νομού…».

Από τον Λάκη Παπαφωτίου αναφέρεται μεταξύ άλλων σε επιστολή του:

«Προς το ΣΥΡΙΖΑ:

Αγαπητοί “Σύντροφοι”.

Όταν βρεθείτε με τον κ. Δέδε ή όταν τηλεφωνηθείτε και απαντήσει ο κ. Δέδες ή τέλος πάντων όταν επικοινωνήσετε με μηνύματα, να λάβετε υπ’ όψιν το όνομα που θα σας προτείνει ο κ. Δέδες για διεύρυνση και το μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Και έτσι θα σταματήσει η μέχρι σήμερα Αφωνία, Αλαλία, Απραξία, Ανυπαρξία και Συμπόρευση… του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο.

Και το όνομα αυτού ΣΥΡΙΖΑ-ΝΙΚΑ, είναι όνομα βγαλμένο από την πράξη και αυτό που εφαρμόζει ο πρώην Πασόκος, περιηγητής κομμάτων και πολλά άλλα στην πορεία του και νυν ψαχνόμενος.

Είναι ένα όνομα που θα δίνει το στίγμα της προοδευτικής διεύρυνσης του κόμματος μέχρι την άκρα Δεξιά.

Ένα ιδιαίτερο όνομα που θα αποδειχθεί για το ΣΥΡΙΖΑ Νικ(α)ηφόρο.

Ο διορισμένος σύμβουλος στο γραφείο του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης επί ΠΑΣΟΚ, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κορινθίας και του κ. Τατούλη, που εγκατέλειψε την παράταξή του αφού είχε απολαύσει τους μισθούς 4 ετών, αποφάσισε να δημιουργήσει  παράταξη  για να σώσει το ΠΑΣΟΚ και όταν οι πολίτες του γύρισαν την πλάτη έφυγε άρον άρον  για να διοριστεί γενικός γραμματέας από το ΣΥΡΙΖΑ και τώρα ως ελάσσονα αντιπολίτευση αποτελεί το δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας.

Ο εκφραστής της απόλυτης πολιτικής κωλοτούμπας και του πολιτικού φερετζέ  είναι τουλάχιστον πολιτικά γελοίο να δίνει μαθήματα στον Πέτρο Τατούλη και στους συμβούλους της παράταξης του.

Κ. Δέδε ότι και να κάνετε, όσο και αν διαστρεβλώνετε  την πραγματικότητα , η αλήθεια είναι ότι ψηφίσατε τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του εκλεκτού του κ. Μητσοτάκη.

Κάνετε ένα μεγάλο λάθος  όμως, ξεχνάτε ότι σας γνωρίζουμε καλά και έχουμε καταλάβει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο οδηγείτε την παράταξή σας σε πολιτικό όλεθρο. Γνωρίζουμε τις πολιτικές σας …αδυναμίες,  την ανικανότητά σας, την αναποτελεσματικότητά σας και κυρίως την αχαριστία σας.

Γνωρίζουμε επίσης ότι μπροστά  στο προσωπικό σας όφελος, θυσιάζετε εύκολα συνεργασίες, αρχές και αξίες.

Οι πολίτες σας έθεσαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως ελάσσονα μειοψηφία. Ο πολιτικός εθισμός σας στις έμμισθες διορισμένες θέσεις, θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα.

-Η συμμετοχή του κ. Δέδε ως Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κορινθίας, υπήρξε ιδιαίτερα “επιτυχής” (!!!) για τα θέματα του Νομού, ως επισκέπτης στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, απών από την κοινωνία και ασχολούμενος ελάχιστα με τα θέματα του Νομού.

-Ο ίδιος με την αδιαφορία του, ως χωρικός Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Κορινθίας, στέρησε από τον Κορινθιακό λαό, σε όλα τα χρόνια της θητείας του, όλο το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)…».

ΣΣ. Οι παραπάνω φωτογραφίες (όπου συμπεριλαμβάνεται ο Δέδες) εστάλησαν από τον Λάκη Παπαφωτίου…

…Βλέπουμε στις φωτογραφίες έχει και την Σούκουλη μέσα!