Ο Πιστεύος πήρε και το Κιάτο πήρε και την αντιπολίτευση! -ΠΡΩΤΗ φορά ο Σταματόπουλος τα έχασε και τα δύο!

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση ψηφοδελτίων των συνδυασμών και στο δήμο Σικυωνίων!

Και η ιστορία τι έχει δείξει ως τώρα; Ότι το Κιάτο βγάζει δήμαρχο!

Και αυτός που έκανε τη διαφορά στο Κιάτο είναι ο Δ. Πιστεύος! Το λένε πλέον όλοι…

Ο Σ. Σταματόπουλος είναι κοινώς αποδεκτό ότι το έχασε το παιχνίδι στο Κιάτο! Είναι η πρώτη φορά που ο Σταματόπουλος χάνει την πόλη …σε όλα τα επίπεδα!

Το παραπάνω αποτελεί αδιαμφησβήτητα το πιο δυνατό δυνατό χαρτί του υποψήφιου δημάρχου Σικυωνίων Δ. Πιστεύου!

Υπάρχει όμως επίσης ένα ακόμα δυνατό χαρτί για τον Πιστεύο

Και η αντιπολίτευση στηρίζει Πιστεύο! Διευρύνεται η κοινωνική συμμαχία του υποψήφιου δημάρχου

Στο δήμο Σικυωνίων μέσα στο καλοκαίρι ξεκαθάρισαν αρκετά πράγματα σε ότι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Πρώτα από όλα οι επικεφαλείς της σημερινής αντιπολίτευσης ΔΕΝ  είναι ξανά υποψήφιοι. Ο Μ. Λέγγας θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ο Δ. Παπαγεωργίου ξεκαθάρισε από νωρίς ότι δεν είναι ξανά υποψήφιος και ο Β. Χουσελάς θα είναι υποψήφιος με τον Πιστεύο!

Ο Δ. Πιστεύος εκτός από ένα ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ και ΔΥΝΑΤΟ ψηφοδέλτιο (ειδικά στο Κιάτο η διαφορά είναι τεράστια) έχει μαζί του και την σημερινή αντιπολίτευση!!! Ο Β. Χουσελάς είναι στο ψηφοδέλτιο του, και από τους  συνδυασμούς των  Λέγγα και Παπαγεωργίου στηρίζουν τον Πιστεύο τα πιο σημαντικά στελέχη!

Ο Σταματόπουλος από τη μία χάνει το Κιάτο και από την άλλη έχασε την αντιπολίτευση!!!

Το γράφουμε ξανά, αυτό μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχει ξανασυμβεί στο δήμο Σικυωνίων όσο είναι στο τιμόνι του δήμου ο Σταματόπουλος και αποτελεί τον ΕΦΙΑΛΤΗ του σημερινού δημάρχου

Οι εκλογές πλησιάζουν και ο Πιστεύος δυναμώνει όλο και περισσότερο σε αντίθεση με τον Σ. Σταματόπουλο που βρίσκεται σε τέλμα και έκανε …ανανέωση κυρίως με τους ίδιους και τους ίδιους που τόσα χρόνια κούρασαν τους δημότες

Κ.Ν