Ο πρώτος από τους 5 υποψήφιους δημάρχους στο Ξυλόκαστρο …βγαίνει εκτός μάχης; -Το σενάριο σύμπραξης…

Ο πρώτος από τους 5 υποψήφιους δημάρχους του 2019 στο Ξυλόκαστρο …βγαίνει εκτός μάχης;

Ακούγεται πλέον έντονα στο δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης ότι ο οδοντίατρος Νώντας Κατσούλας, βλέποντας πιθανότατα το αδιέξοδο στη συγκρότηση ψηφοδελτίου για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, “αποχαιρετάει” τη μάχη ως επικεφαλής και ετοιμάζεται για σύμπραξη, με το πιθανότερο σενάριο στο ψηφοδέλτιο του Μπρακούλια!

Κυκλοφορεί επίσης στο Ξυλόκαστρο ότι ο ο Κατσούλας για να είναι πάλι υποψήφιος ως αρχηγός συνδυασμού επιθυμεί τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά επειδή αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει …δεν μπορεί να περπατήσει!

Μία ανακοίνωση του Κατσούλα για τα παραπάνω ίσως διαφωτίσει τους πολίτες σχετικά με τις μελλοντικές πολιτικές επιλογές του

Από την άλλη και ο συνδυασμός του Μπρακούλια δεν φαίνεται να παρουσιάζει την δυναμική που πρέπει, ακόμα και με τη στήριξη του Κατσούλα, ώστε να κερδηθεί ο δήμος.

Να σημειωθεί ότι γράφουμε τα παραπάνω τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν την σκληρή κριτική που έχουμε κάνει ως τώρα στη δημοτική αρχή του Τσιώτου και τον ίδιο τον δήμαρχο για αυτά που δεν κάνουν και για …τα περίεργα που βλέπουμε επι θητείας τους στο δήμο! Οφείλουμε όμως να γράφουμε τι πληροφορούμαστε αλλά και τι κυκλοφορεί στο δήμο Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης

ΣΣ. Ακούγεται επίσης ότι ρόλο στη σύμπραξη Μπρακούλια -Κατσούλα (αν τελικά αυτή γίνει) διαδραμάτισαν σημαίνοντα στελέχη της περιοχής καθώς και Ξυλοκαστρίτες εξ Αθηνών, οι οποίοι έπεισαν τον Επαμεινώνδα …να πηδήξει πρώτος από το τρένο!

Αν γίνουν έτσι τα πράγματα ποιος θα είναι ο επόμενος …που θα πηδήξει άραγε από το τρένο;

Από ότι φαίνεται …2,5 συνδυασμοί χωράνε στο Ξυλόκαστρο! Αν δούμε περισσότερους θα είναι έκπληξη!

Ε.Σ