ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Π. Νίκας για πόσο ακόμα θα “αγνοεί” τα θέματα που “καίνε” τον Γκιολή;

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας όπως γράψαμε σε πρόσφατη ανάρτησή μας συνεχίζει με τους ίδιους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες!

Σε ότι αφορά τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας έχει τον γνωστό γιατρό για τις καταδικαστικές του αποφάσεις Τάσο Γκιολή!

Π. Νίκα για να συνεχίζετε να έχετε τον Τ. Γκιολή σε αυτή τη θέση δείχνετε να μην έχετε κανένα πρόβλημα για δύο σοβαρά θέματα που αφορούν τον ίδιο:

1. Τη σοβαρή καταδικαστική απόφαση σε βάρος του για παράνομες συνταγογραφήσεις! Αυτή η σοβαρή παρανομία του Γκιολή από ότι φαίνεται δεν αγγίζει τον Π. Νίκα!

2. Δεν σας ενοχλεί Π. Νίκα και η πρόσληψη της αδερφής του Τ. Γκιολή στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας; Είναι μία θέση καλά αμειβόμενη τη στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες άνεργοι Κορίνθιοι και άλλοι τόσοι που ζούνε με μισθούς πείνας (400 και 500 ευρώ).

Πλέον Π. Νίκα η περίοδος χάριτος τελείωσε για εσάς. Θα λογοδοτήσετε κάποια στιγμή στους ψηφοφόρους σας για προσλήψεις συγγενικών προσώπων των συνεργατών σας! Αυτά που έκανε ο Τατούλης (με τις προσλήψεις συγγενών του) δυστυχώς συμβαίνουν και στη δική σας παράταξη! Δεν διαφέρετε λοιπόν σε κάτι! Θα έρθει η ώρα Π. Νίκα να δώσετε εξηγήσεις …αλλά τότε…!

Θα φροντίζουμε και εμείς ανα τακτά χρονικά διάστημα (για παράδειγμα σκεφτόμαστε μία φορά το μήνα) να σας υπενθυμίζουμε συνέχεια τα θέματα που αφορούν τον Γκιολή! Από εκεί και πέρα και μετά από τόσες αναφορές δεν θα υπάρχει Κορίνθιος που να μην έχει βγάλει τα συμπεράσματά του…

Θα συνεχίσει και τον τρίτο χρόνο ο Νίκας να έχει στενό συναργάτη του τον Τ. Γκιολή; Θα δείξει!

ΣΣ. Αναγνωρίζουμε πάντως στον Τ. Γκιολή (και το έχουμε γράψει ξανά) το ταλέντο που έχει να βγάζει φωτογραφίες που αφορούν τον ίδιο και να τις ανεβάζει στο facebook! Εδώ ομολογούμε να πούμε ότι …δεν τον πιάνει κανένας! Μέχρι και φωτογραφία βγήκε μέσα στο γραφείο του κατα τη διάρκεια ψεκασμού! …Δεν περιγράφουμε άλλο!

Κ.Ν