Ο υφυπουργός Ν. Ταγαράς …δεν άκουσε τίποτα; -Βουλευτής ΕΚΤΟΣ Κορινθίας ρωτάει το υπουργείο περιβάλλοντος …τι γίνεται με την ρύπανση στο Καλαμάκι!!!

Φτάσαμε στο σημείο να το δούμε και αυτό! Βουλευτής ΕΚΤΟΣ Κορινθίας ενημερώνει και ρωτάει το υπουργείο περιβάλλοντος που υφυπουργός είναι ο Κορίνθιος Ν. Ταγαράς τι γίνεται με την ρύπανση που προκαλείται από εταιρείες στο Καλαμάκι Κορινθίας!!! Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν καταγγελίες και δημοσιεύματα για το θέμα αυτό και το θέμα είναι γνωστό από τα τέλη Αυγούστου. Αρχές Αυγούστου ο Ταγαράς έγινε υφυπουργός περιβάλλοντος! …Δεν άκουσε τίποτα για το θέμα; Δεν είδε τίποτα περνώντας από εκεί; Πόσο γρήγορα αντιλαμβάνεται τα θέματα, κυρίως αυτά που είναι δίπλα του!

Αν ενημερώνουν τον ΚΟΡΙΝΘΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ και των ρωτούν άλλοι βουλευτές για σοβαρά θέματα που απασχολούν την Κορινθία και είναι της αρμοδιότητάς του …τι να συμπεράνει ο καθένας μετά!

Ο Ταγαράς κάποτε, εκτός από την γνωστή υπόθεση με το ΣΔΟΕ είχε απασχολήσει και τα αθηναϊκά ΜΜΕ που τον ανέφεραν ως έναν από τους «μουγκούς» της βουλής. Είναι τυχαία άραγε όλα αυτά; Σε ότι αφορά λοιπόν το θέμα του Καλαμακίου να απαντήσει τι έχει κάνει ο ίδιος μέχρι τώρα για το θέμα αυτό!

ΣΣ. Η μήπως πάλι δεν θα απαντήσει ο Ταγαράς όπως το συνηθίζει άλλωστε; Εδώ ακόμα δεν έχει απαντήσει για την περιπέτεια που είχε με το ΣΔΟΕ! …Προφανώς του είναι πολύ δύσκολο! Επανερχόμαστε…

-Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Τι τρέχει με τις εταιρείες; Ρύπανση στην περιοχή του Καλαμακίου! -Μετά τις καταγγελίες το θέμα έφτασε στους υπουργούς!