Πάλι “μπάχαλο” στο επιμελητήριο Κορινθίας- …Νέα ήττα του Πιτσάκη –Η πρόταση Μουρίκη…

Παρουσία του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου, του δημάρχου Λουτρακίου-Π-ΑΓ.Θεοδώρων Γ. Γκιώνη και δημοτικών συμβούλων συνεδρίασε το ΔΣ του επιμελητήριου Κορινθίας. Το θέμα αφορούσε την έγκριση του προϋπολογισμού του επιμελητηρίου Κορινθίας. Η συνεδρίαση διακόπηκε λόγω μη απαρτίας. Αποχώρησαν οι συνδυασμοί του Σ. Μουρίκη και του Τ. Λουζιώτη.

Ο πρόεδρος (από σπόντα) στο επιμελητήριο Κορινθίας Π. Πιτσάκης εξακολουθεί να παραμένει στη θέση (του προέδρου) ενώ έχει χάσει την πλειοψηφία, …γράφοντας ιστορία στο επιμελητήριο Κορινθίας!!!

Ενώ βλέπει ο Πιτσάκης ότι δεν μπορεί να διοικήσει το επιμελητήριο παραμένει σε αυτή τη θέση και δεν μπορούν να περάσουν σοβαρά θέματα του επιμελητηρίου!!! Δεν βλέπει άραγε ο Πιτσάκης ότι η παραμονή του στη θέση του προέδρου κάνει κακό στο επιμελητήριο και κατά συνέπεια στους επιχειρηματίες του νομού;

‘Ισως ούτε ο Μουρίκης θα περίμενε ότι θα δικαιωθεί τόσο γρήγορα σε αυτά που έλεγε για τον Πιτσάκη…

Ο Σ. Μουρίκης ανέφερε μεταξύ άλλων κατά τη συνεδρίαση: «Κε Πιτσάκη έχετε χάσει την πλειοψηφία εδώ και πολύ καιρό. Με διάφορα τερτίπια προσπαθείτε να μείνετε στη θέση σας. Εμείς έχουμε ζητήσει από καιρό την παραίτησή σας.

Προτείνω σήμερα την άμεση παραίτηση όλων των συμβούλων εκτός του προέδρου,  ας κρατήσει ο Πιτσάκης τη θέση του προέδρου, να δημιουργηθεί διαπαραταξιακή αναλογική επιτροπή σύμφωνα με τη δύναμη των παρατάξεων. Όλοι μέσα στη διοίκηση του Επιμελητηρίου. Αλλιώς θα παραμείνετε χωρίς πλειοψηφία…».

ΣΣ. Η korinthiannews.gr είχε γράψει από την αρχή της θητείας του Πιτσάκη ότι δεν θα είναι σε θέση (ο Πιτσάκης)να διοικήσει και ότι θα δούμε πολλά να συμβαίνουν στο επιμελητήριο! Θεωρούμε ότι όσο παραμένει στη θέση του προέδρου ο Πιτσάκης θα δούμε ακόμα περισσότερα!Δεν υπάρχει τέλος!

Κ.Ν