Πέντε συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία

«Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών,πραγματοποιήθηκαν από την 2.7.2019 έως και 15.7.2019, ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν εξήντα τέσσερα άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν σε ότι αφορά την Κορινθία:

  • Ένας ημεδαπός στην Κορινθία, για ναρκωτικά και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
  • Ένας ημεδαπός στην Κορινθία, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
  • Ένας ημεδαπός στην Κορινθία, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία.
  • Ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Ένας αλλοδαπός στην Κορινθία, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Εξιχνιάστηκαν:

  • Από τo Αστυνομικό Τμήμα Βέλου- Βόχας Κορινθίας, μία περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 3.3.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Ενώ κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -7,4 γραμμαρίων, -4- ναρκωτικά δισκία και -203,2- γραμμάρια λαθραίου καπνού στην Κορινθία και

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς», αναφέρεται μεταξύ άλλων από την αστυνομία.