Πέρασε από “συμπληγάδες” και κατόρθωσε να γίνει αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας!

Νέος αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας ανέλαβε ο Χ. Τετράδης μετά την απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, να τοποθετηθεί ο Σ. Σκλάβος, από την διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής.

Ο Χ. Τετράδης εκτός του ότι είναι ένας καλός αξιωματικός της ΕΛΑΣ είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος. Ιδιαίτερα συμπαθής στους συναδέλφους του και στους Κορίνθιους που τον γνωρίζουν.

Το κυριότερο είναι ότι γνωρίζει καλά τα θέματα της αστυνόμευσης σε όλο το νομό καθώς για πολλά χρόνια υπηρετεί σε αστυνομικά τμήματα σε όλη την Κορινθία και μάλιστα σε κάποια από τη θέση του διοικητή.

Ένα από τα θετικά του Χ. Τετράδη είναι ότι πρόκειται για έναν αυθόρμητο άνθρωπο, αυτό που νιώθει το δείχνει.

Αυτός ο αυθορμητισμός του δημιούργησε πριν λίγα χρόνια και κάποια υπηρεσιακά προβλήματα. Πρόκειται για το γνωστό περιστατικό στο Λουτράκι με την κατάθεση στεφάνου και τα επεισόδια που ανάγκασαν τον Τετράδη να αντιδράσει και να τεθεί στη συνέχεια προσωρινά σε διαθεσιμότητα! (για περισσότερα δείτε εδώ τι αναφέρθηκε στο protothema.gr)

Τότε είχε δημιουργηθεί και ομάδα στο facebook που έλεγε ότι στηρίζουμε τον Μπάμπη Τετράδη! (παρακάτω φωτο)

Μετά από κάποιους μήνες ο Χ. Τετράδης επέστρεψε ξανά στο σώμα και σήμερα έφτασε στο σημείο να κατέχει την πιο υψηλή θέση στην αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας.

Δέχθηκε και “πόλεμο” από κάποιους συναδέλφους του όλα αυτά τα χρόνια αλλά αυτά τον πείσμωσαν και τον έκαναν ακόμα καλύτερο αξιωματικό!

Τον γνωρίζουμε αρκετά χρόνια και θεωρούμε ότι θα καταβάλει προσπάθεια (με όποιες δυνάμεις έχει σε επίπεδο προσωπικού στα Α.Τ της Κορινθίας) για να επιτύχει σημαντικό έργο στην Κορινθία.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία…

Φώτης Νικολακόπουλος