Πήγε ο δήμαρχος Νεμέας στον μητροπολίτη Κορίνθου και αντάλλαξαν απόψεις …για τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα!

Από τη μητρόπολη Κορίνθου αναφέρεται: “Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, ο Δήμαρχος Νεμέας κ. Κωνσταντίνος Φρούσιος στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου και σε θερμό κλίμα έλαβε χώρα συζήτηση για θέματα της επικαιρότητας ως και για Τοπικά ζητήματα της περιοχής Νεμέας και ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τα σύγχρονα κοινωνικά και φιλανθρωπικά προβλήματα.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον κ. Φρούσιο για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας του, ως συμβολικό, αναμνηστικό δώρο, την εικόνα του Αποστόλου Παύλου για να τον προστατεύει και να τον καθοδηγεί στο δύσκολο έργο του”

ΣΣ. Πήγε ο δήμαρχος Νεμέας στον μητροπολίτη Κορίνθου …για συζήτηση για θέματα της επικαιρότητας και ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τα σύγχρονα κοινωνικά και φιλανθρωπικά προβλήματα!

…Καλές οι επισκέψεις αλλά το θέμα είναι πότε θα λυθούν τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους στη Νεμέα; Μήπως πλησιάζει η στιγμή να ασχοληθούμε συστηματικά με τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τη Νεμέα όπως κάναμε κατα το παρελθόν …και ήταν οι πολιτικοί της περιοχής στο πόδι;

Η περίοδος χάριτος για τη νέα δημοτική αρχή …τελειώνει!

Κ.Ν