Παραίτηση “βόμβα” του Θ. Πισιμίση από τον ΠΑΣ Κόρινθος τώρα που η ομάδα ανεβαίνει!!! -Στην επιστολή μιλά …γενικά και αόριστα! -Οι αιχμές Κούγια στον Πισιμίση!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Έσκασε “βόμβα “στον ΠΑΣ Κόρινθος καθώς ο Θάνος Πισιμίσης που στήριζε την ομάδα ανακοίνωσε ξαφνικά την παραίτηση του από τη θέση του αντιπρόεδρου αλλά και του μέλους (του Δ.Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος)!!!

Τι συνέβη και πήρε αυτή την απόφαση ο Πισιμίσης τώρα που η ομάδα δείχνει να έχει ανοδική πορεία; …Ότι και να έχει συμβεί η παραίτηση τη δεδομένη χρονική στιγμή πραγματικά δημιουργεί πολλά ερωτηματικά!

…Πόσο καλά τα ζύγισε άραγε ο Πισιμίσης πριν πάρει αυτή την απόφαση να παραιτηθεί (και μάλιστα από όλες θέσεις που είχε στον ΠΑΣ Κόρινθος) …και ξαφνικά να δηλώνει φίλαθλος της ομάδας;

Δεν υπήρχε άλλη επιλογή;

Αν σκεφτόταν περισσότερο το καλό της ομάδας και τους φιλάθλους μήπως δεν θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ξαφνικά με αυτό τον τρόπο; Και μάλιστα σε μία ανακοίνωση παρακάτω που μιλάει “γενικά και αόριστα” για κάποια πράγματα …που δεν τον εκφράζουν!

Είναι αλήθεια ότι γενικά για κάποια μέλη του ΔΣ του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ που …πηγαινοέρχονται κατα καιρούς διατηρούμε επιφυλάξεις καθώς πολλά έχουμε δει ως τώρα!

Η επιστολή παραίτησης του Πισιμίση:

“Προς τον

Πρόεδρο του Π.Α.Σ. Κόρινθος

κ. Αλέξη Κούγια.

Υποβάλω με την παρούσα την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπρόεδρου αλλά και του μέλους του Δ.Σ. του ΠΑΣ Κόρινθος.

Ήταν μια περίοδος γεμάτη δημιουργίες αλλά και με πολλές προκλήσεις, κατά την οποία όμως υπηρέτησα με ήθος, ζήλο αλλά και υψηλό αίσθημα ευθύνης τα συμφέροντα της ομάδας μας και τις αγωνίες των παικτών.

Αυτές ήταν άλλωστε οι αρχές με τις οποίες πορεύτηκα στην μακρά επιχειρηματική, πολιτική αλλά  και προσωπική μου διαδρομή.

Οι στείρες αντιπαραθέσεις και οι επιλεκτικές τοποθετήσεις οποιασδήποτε μορφής και προέλευσης όχι μόνο δεν με εκφράζουν αλλά με βρίσκουν παντελώς αντίθετο.

Αγαπώ την ομάδα μου και παραμένω φίλαθλος της.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους ποδοσφαιριστές και τον υπέροχο κόσμο μας που μου έδωσαν μεγάλες συγκινήσεις.

Εύχομαι στον Πρόεδρο και στο Διοικητικό Συμβούλιο καλή επιτυχία στο έργο τους και στην αγαπημένη μας ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Κόρινθος, 16/02/2025

Αθανάσιος (Θάνος) Πισιμίσης” 

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Α. Κούγιας δήλωσε στο korinthosnews:

“Μου έγινε γνωστό ότι ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Θανάσης Πισιμίσης, ο οποίος σταμάτησε τη βοήθεια του προς τον Σύλλογο στις 22 Νοεμβρίου 2024 και από τότε δεν έχει προσφέρει το παραμικρό, απέχει πλέον οριστικά.

Δυστυχώς, λόγω σοβαρής μικροβιακής λοιμώξεως, που υπέστην, και η οποία οδήγησε σε ολιγοήμερη νοσηλεία μου, δεν μπόρεσα να εξοφλήσω εμπρόθεσμα τις μηνιαίες υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές.

Σήμερα, το πρόβλημα με τις επιταγές της εταιρίας Υφαντής λύθηκε, όπως γίνεται εδώ και τρία χρόνια.

Λυπάμαι ειλικρινά που τα μέλη του Δ.Σ., αντί να μου συμπαρασταθούν στην περιπέτεια, που πέρασα, βρήκαν την ευκαιρία να οδηγηθούν στη διάλυση”