ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Παραλίγο τραγωδία! -Φωτιά στην Motor Oil -4 άτομα στο νοσοκομείο…

-Από τα πιο σοβαρά εργατικά ατυχήματα τα τελευταία χρόνια στην Κορινθία…

Σίγουρα το παρακάτω πολύ σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Motor Oil …δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά γράμματα!

Τραυματίστηκαν σοβαρά τέσσερις εργαζόμενοι μετά από φωτιά στο χώρο!!! Παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους άνθρωποι που βγάζουν καθημερινά το μεροκάματό τους! Σίγουρα θα πρέπει το θέμα να ερευνηθεί σοβαρά, να δοθούν εξηγήσεις από την επιχείρηση και να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που χρειάζεται!

Έφτασε στο σημείο και η ίδια η εταιρεία να βγάλει ανακοίνωση και να αναφέρει μεταξύ άλλων: “Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους εργαζομένους και στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειες τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή…”.

Το θέμα δεν είναι απλό και θα παρακολουθήσουμε τη συνέχεια. Είναι ένα από τα πιο σοβαρά εργατικά ατυχήματα τα τελευταία χρόνια στην Κορινθία…

Τι αναφέρθηκε σε μεγάλα ΜΜΕ:

“Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, τέσσερις εργαζόμενοι, που τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη, στις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους. Πρόκειται για έναν 37χρονο νοσοκόμο και τρεις εργάτες, 55, 38 και 41 ετών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, στο Θριάσιο νοσοκομείο Ελευσίνας και στο Γενικό Κρατικό Αθηνών Γεώργιος Γεννηματάς.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, οι εργαζόμενοι βρίσκονταν στον χώρο αναμονής του βοηθητικού ιατρείου της μονάδας «3.700» των διυλιστηρίων. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί και διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου, που ερευνά την υπόθεση, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες των διυλιστηρίων”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην efsyn.gr.

Η ανακοίνωσην από την Motor Oil: