…Πλησιάζει το 100% η θνησιμότητα στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Κορίνθου! -…Αν μπορείτε ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΑΣ!

Θίγουμε σήμερα ένα ακόμα σοβαρό θέμα που αφορά τους ασθενείς του νοσοκομείου Κορίνθου που βρίσκονται στη ΜΕΘ (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας).

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες της korinthiannews.gr το ποσοστό θνησιμότητας ασθενών στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κορίνθου πλησιάζει το 100% (για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι πλησίασε το 95% !!!)

Αντιλαμβάνεται κανείς την σοβαρότητα της κατάστασης! Δηλαδή όποιος μπαίνει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κορίνθου θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο …να ξαναβγεί!

Η διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου ας βγει να ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ το παραπάνω ποσοστό με τα ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή της!

Περιμένουμε τα ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία!

ΣΣ. Η korinthiannews.gr από την αρχή της πανδημίας είναι το μοναδικό ΜΜΕ στην Κορινθία που έχει φέρει σοβαρά θέματα στη δημοσιότητα και αφορούν το νοσοκομείο Κορίνθου …και όλα τα περίεργα που συμβαίνουν!

Και από τη διοίκηση του νοσοκομείου ως ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Κάτι που ΠΟΤΕ στα σχεδόν 25 χρόνια χρόνια της δημοσιογραφικής μας πορείας δεν έχουμε συναντήσει από ΚΑΜΙΑ διοίκηση που πέρασε από το νοσοκομείο Κορίνθου!

Και αυτό για εμάς λέει πολλά…

Θεωρούμε και για τους Κορίνθιους πολίτες…

-Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση εντός της εβδομάδας: …Εξαφανίστηκαν οι πνευμονολόγοι από το νοσοκομείο Κορίνθου!!!

Κατά τα άλλα …όλα λειτουργούν άψογα στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Κ.Ν