“Πνευματική Ενότητα”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Πνευματική Ενότητα

10 Δεκεμβρίου 2001

Είμαι ο Φύλακας του Οίκου Μου και της οικογένειάς Μου. Υποφέρω βλέποντας τον Οίκο Μου κομματιασμένο. Έχεις διαβάσει; “από αφροντισιά πέφτει της στέγης το δοκάρι, κι από του νοικοκύρη την αδράνεια στάζει το σπίτι” Παραμέλησαν τον Οίκο Μου. Κάθε σπίτι πληρώνεται από κάποιον. Εξαγόρασα τον Οίκο Μου με το Ίδιο Μου το Αίμα. Γιατί δεν άκουσε κανείς την ικεσία Μου όταν προσευχήθηκα στον Πατέρα να είστε ένα; Αν είχατε αποκριθεί στο κάλεσμά Μου δείχνοντας υπακοή, θα μοιραζόσασταν σήμερα ένα Ποτήρι γύρω από ένα βωμό…..

Αν οι Εκκλησίες καταφέρουν να υπερπηδήσουν τα αρνητικά εμπόδια που τις εμποδίζουν να ενωθούν, εμπόδια που σύμφωνα με τις Γραφές, είναι αντίθετα στην πραγματοποίηση της ενότητας στην πίστη, στην αγάπη και στη λατρεία μεταξύ τους, Εγώ θα μείνω πιστός στην υπόσχεσή Μου να παραχωρήσω μια περίοδο ειρήνης σε όλο τον κόσμο. Η ειρήνη αυτή θα τραβήξει όλους τους ανθρώπους στο Μυστικό Μου Σώμα και θα εκπληρωθούν τα Λόγια που πρόφερα για όλους εσάς στην προσευχή Μου προς τον Θεό Πατέρα, όταν ικέτεψα:

“Να είναι όλοι ένα, όπως Εσύ, Πατέρα, είσαι ενωμένος με Μένα κι Εγώ με Σένα, κι έτσι ο κόσμος να πιστέψει ότι Με έστειλες Εσύ.” Η ικεσία που πρόφεραν τα θεϊκά Μου Χείλη συνεχίζει να αντηχεί κάθε στιγμή από τον ουρανό. Τα Λόγια που τόνισα σήμαιναν ότι όλη η δημιουργία πρέπει να δείξει ζήλο για μια πνευματική ενότητα, όχι μια ενότητα με μια υπογραμμένη συμφωνία. Για να εκπληρωθούν τα Λόγια Μου, οι εκκλησίες πρέπει να επιδιώξουν πρώτα την ταπείνωση και την αγάπη, χάρες που μπορούν να τις αποκτήσουν με το Άγιο Πνεύμα και με μια βαθιά μετάνοια.

Μην απορείτε για τα έργα Μου. Όποιος έχει κληθεί με τη χάρη, ενώνεται με τον Τριαδικό Θεό και δεν είναι πια μόνος, αφού Εμείς ζούμε μέσα του. Κατοικούμε μέσα του. Αφού, τον κάναμε κατοικία Μας, τον κατέχουμε κι εκείνος Μας κατέχει. Να γιατί σε καλέσαμε, κόρη, για τη δική Μας δόξα και τη δική Μας τιμή, να Μας υπηρετείς όχι μια δυο ώρες, αλλά να είσαι μαζί Μας όλη μέρα χωρίς ανάπαυλα, και να γυρεύεις διαρκώς το καλό της Εκκλησίας Μου. Είθε οι κόποι σου να φέρουν την ειρήνη και να ωφεληθεί η Εκκλησία από όλα τα Λόγια Μου και να ανεφοδιαστεί με τις ευλογίες Μου.

Είθε να προοδεύεις, κόρη Μου, στη θεϊκή Μου αγάπη και ο ασπασμός που σου έδωσα να ζωογονήσει το σώμα και την ψυχή σου. Μη σαστίζεις και μην ταράζεσαι πια όταν σε κυνηγούν οι καταπιεστές σου, γίνε σαν το κρίνο του αγρού, χωρίς έγνοιες. Ο πατρικός Μου ασπασμός ας παρηγορήσει την καρδιά σου και ας καλμάρει τις κακοτυχίες σου και όλους τους περίπλοκους λογισμούς που δεν είναι δικοί Μου.

Δέξου με ευχαρίστηση όλα τα καθησυχαστικά Μου λόγια και κατάλαβε πόσο κοντά σου είμαι…(απόσπασμα)».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…