…Ποιους Κορίνθιους βλέπετε; -Τα χιλιάδες ευρώ από τις συμβάσεις με τη σίτιση των μεταναστών! -Αναλυτικά τα ονόματα και τα ποσά…

Έχουμε γράψει αρετές φορές την αντίθεσή μας για πολλούς λόγους που το ιστορικό πρώην στρατόπεδο στην Κόρινθο, στο κέντρο της πόλης, έχει μετατραπεί σε κέντρο μεταναστών!!! Τελευταία “αποκτήσαμε” και την ανοικτή δομή με τους Κορίνθιους πολιτικούς μας να μην αντιδρούν, τη στιγμή που η δομή είναι ακριβώς δίπλα από τα σπίτια!!! Να μην αντιδρούν οι πολιτικοί μας για τα επεισόδια που γίνονται κάθε τόσο στο χώρο και αδιαφορώντας για την ασφάλεια όσων είχαν την ατυχία να έχουν τα σπίτια τους δίπλα από τα πρώην στρατόπεδο!

Δυστυχώς οι πολιτικοί μας ξέχασαν την ιστορία του ιστορικού 6ου Συντάγματος Πεζικού και δέχονται στο χώρο, στο κέντρο της Κορίνθου, να φιλοξενούνται χιλιάδες μετανάστες!

Τελευταία διαβάσαμε ένα αποκαλυπτικό άρθρο στο newsbreak.gr το οποίο σας παραθέτουμε αυτούσιο και εν συνεχεία μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας! Σε ότι αφορά τους Κορίνθιους βουλευτές της κυβέρνησης Δήμα, Ταγαρά και Σούκουλη για πόσο ακόμα θα ανέχονται αυτή την κατάσταση στο πρώην ιστορικό στρατόπεδο της Κορίνθου;

Αναφέρθηκε στο newsbreak.gr:

«Εμείς πληρώνουμε τους μετανάστες: Όλα τα στοιχεία για τις συμβάσεις σίτισης – Ονόματα, ποσά και διευθύνσεις

Η πλειοψηφία των διαγωνιστικών διαδικασιών εκτελέστηκε με συνοπτικό διαγωνισμό. Συμβλήθηκαν 55 εταιρείες με συνολικό συμβατικό προϋπολογισμό ύψους 3.239.327,21 ευρώ ενώ από τις χρηματοδοτήσεις τις Ε.Ε. καλύφθηκαν συμβάσεις συνολικού ύψους 1.304.236,35 ευρώ» επισημαίνει με έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, μετά από ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Τα στοιχεία αυτά αφορούν συγκεκριμένες δράσεις που έχουν στο υπουργείο Άμυνας στο πλαίσιο της διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης. Συγκεκριμένα στα πεδία σίτισης, διαμονής, μεταφορές και στην υγειονομική περίθαλψη. Για το σκοπό αυτό το ΥΠΕΘΑ καλύπτει Δομές Φιλοξενίας-Κέντρα, για τη λειτουργία των οποίων έχει αναλάβει την κάλυψη δαπανών.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου σε ερώτηση του οποίου κατατέθηκαν τα εν λόγω στοιχεία στη Βουλή: «Μέχρι σήμερα μας έλεγαν ότι τα χρήματα που δίνονται στους λαθρομετανάστες είναι από την Ε.Ε Έχουμε απάντηση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος για 262 συμβάσεις, βάσει των εγγράφων που έχουμε εδώ, λέει ότι το 50% των χρημάτων είναι τα εκατομμύρια του Ελληνικού λαού.

Ο Ελληνικός λαός φορολογείται με βάση τα έγγραφα των Υπουργείων, για να πληρώνει τους λαθρομετανάστες για να έρχονται δωρεάν στον τόπο μας! Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα. Το δεύτερο μήνυμα είναι τα έγγραφα που έχουμε μπροστά μας, είναι ότι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπων και ψυχών.

Με βάση τα έγγραφα του ΟΗΕ, τα 550 ευρώ που δικαιούνται κάρτα, για να παίρνει χρήματα ο κάθε λαθρομετανάστης από το ΑΤΜ, ισχύουν μόνο για την Ελλάδα, που σημαίνει ότι από την Ελλάδα δεν πρόκειται να φύγει κανένας λαθρομετανάστης, διότι 550 ευρώ επί 4 άτομα που έχει ο καθένας στην οικογένεια του, δίδονται μόνο για τη χώρα μας. Είναι απόδειξη ότι όσοι έρχονται εδώ, παρά τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία θα παραμείνουν εδώ δυστυχώς», αναφέρθηκε στο newsbreak.gr.

ΣΣ. Δείτε εδώ τις συμβάσεις σίτισης που έχει αναλάβει το υπουργείο Άμυνας. Ποιοι Κορίνθιοι είναι μέσα σε αυτές τις συμβάσεις με τις μερίδες φαγητού στους μετανάστες;

Είναι κάποιοι που ασχολούνται και με την πολιτική; …Τώρα μπορείτε να βγάλετε και τα συμπεράσματά σας!

-Προκαλεί πολλά ερωτηματικά ότι και ο νέος δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος “ανέχεται” αυτή την κατάσταση με τους μετανάστες στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ! Καμία αντίδραση και καμία καταγγελία από τον ίδιο το τελευταίο διάστημα! …Μήπως του αρέσει αυτή η κατάσταση;

Κ.Ν