ΠΟΥΛΙΤΣΑ: Γιόρτασε τα 50 χρόνια… – Παρακάλεσε να τον συγχωρήσουν για τις ατέλειές του…

Από τη μητρόπολη Κορίνθου μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Στην Ι. Μονή Αγίου Αθανασίου στην Πουλίτσα Κορινθίας την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024, εκτός από την Θ. Λειτουργία για τη μνήμη των Αγίων Ιεραρχών Αθανασίου του Μεγάλου και Κυρίλλου, Πατριαρχών Αλεξανδρείας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος εόρτασε και την πεντηκοστή επέτειο από την εις Διάκονον Χειροτονία του και συνεπώς τα πενήντα χρόνια Εκκλησιαστικής διακονίαςτου στον αμπελώνα του Κυρίου!

Την επομένη το πρωί, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, και κατά την συνεδρία του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ι. Μητροπόλεώς μαςοι Κληρικοί και Λαϊκοί υπάλληλοι των Γραφείων ετίμησαντα πενήντα χρόνια της Εκκλησιαστικής διακονίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας ψάλλοντας την φήμη του σε πολύ έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα και ευχόμενοι σ᾿ Αυτόν μήκος ειρηνικών ημερών με υγεία και δύναμη, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως μας Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου, των μελών του Μητροπολιτικού ΣυμβουλίουΑιδεσ. Πρωτ. π. Παναγιώτου Θεοδώρου, Αιδεσ. π. Νικολάου Βαρδουνιώτη, κ. Κωνσταντίνας Σαρελάκου, Διευθύντριας Δ.Ο.Υ. Κορίνθου, κ. Πέτρου Θωμαΐδη, Δικηγόρου, κ. Αποστόλου Παπαφωτίου, και κ. Χρήστου Δροσοπούλου, Εκκλησιαστικών Συμβούλων.

Ο Ποιμενάρχης μας έκπληκτος και εμφανώς πιο συγκινημένος απ’ όλους, αφού τους ευχαρίστησε θερμά για την ενθύμηση της επετείου του, τους απεκάλυψε ότι όλα αυτά τα 50 χρόνια αλλά και τα προηγούμενα της ζωής του ήταν «γεμάτα Θεό» ενώ τους παρακάλεσε να τον συγχωρήσουν για τις ανθρώπινες ατέλειές του…”