…Που θα βρεθεί η ένωση ξενοδόχων Κορινθίας -Οι επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 15.000 άτομα…

Από την ένωση ξενοδόχων Κορινθίας αναφέρεται μεταξύ άλλων: “H Ένωση Ξενοδόχων Ν.Κορινθίας θα παρευρεθεί στις 08/05 και 09/05 σε εκδήλωση που στοχεύει στην προβολή προορισμών με παροχές για συνταξιούχους (Ιαματικά,γαστρονομία κ.λ.π.).

Η υπαίθρια αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη9/5/23 στην κεντρική πλατεία της Στοκχόλμης (Kungsträdgården) (10:00-16:00) δίπλα στο Παλάτι και στην Σουηδική Βουλή, ενώ οι επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τις 15.000 άτομα, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Στην υπαίθρια εκδήλωση, ο ΕΟΤ θα συμμετέχει με περίπτερο 49 τ.μ. και αντίστοιχα Info desks για 3Φορείς-Περιφέρειες καθώς και TV για προβολή προωθητικών Βίντεο. 

Επίσης την Δευτέρα 8/5/2023 θα πραγματοποιηθεί ειδική παρουσίαση του ΕΟΤ και Φορέων στο κεντρικό και ποιοτικό Εστιατόριο Μύκονος στην Στοκχόλμη σε Δημοσιογράφους και Τ.Ο. με σκοπό την προβολή των ανωτέρω προορισμών. Μία εβδομάδα πριν την υπαίθρια εκδήλωση Seniordagen  θα κυκλοφορήσει από τους διοργανωτές,  ένα ένθετο στην εθνικής εμβέλειας έγκριτης εφημερίδας Svenska Dagbladet με σκοπό την προβολή της εκδήλωσης.

Σε αυτό το ένθετο, έχει συμφωνηθεί η διαφημιστικήκαταχώρηση του ΕΟΤ (advertorial) με τουςπροορισμούς που συμμετέχουν και έχουν συμπεριληφθεί τα Ιαματικά Λουτρά στο Λουτράκι.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας θα εκπροσωπήσει και τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου”.