Έστειλαν επιστολή στους Κορίνθιους βουλευτές! -Και τώρα …τι περιμένουν;

Επιστολή έστειλε η ΟΕΒΕ Κορινθίας προς του βουλευτές Κορινθίας και τους ζητάει να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο τονίζοντας επίσης ότι: “Περιμένουμε άμεσα τη δημόσια τοποθέτησή τους επί του θέματος”

…Και τώρα πιστεύουν στην ΟΕΒΕ Κορινθίας ότι υπάρχει έστω ένας Κορίνθιος βουλευτής της κυβέρνησης που θα καταψηφίσει νομοσχέδιο;

Το πιστεύουν ειλικρινά αυτό;

Αφού οι Κορίνθιοι βουλευτές της κυβέρνησης τόσα χρόνια “σκύβουν” το κεφάλι σε όσα αρνητικά γίνονται στο νομό τα οποία είναι καθαρά από επιλογές της κυβέρνησης (ένα μόνο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι που “κατάπιαν” τη δημιουργία του κέντρου μεταναστών στην Κόρινθο σε ένα βράδυ!!! Βουλευτές τότε ήταν και οι σημερινοί, Δήμας και Ταγαράς)!

ΚΑΝΕΝΑΣ Κορίνθιος βουλευτής δεν έχει το πολιτικό “ανάστημα” έστω να καταγγείλει επιλογές της κυβέρνησής του ακόμα και όταν πρόκειται για κάτι σοβαρό- αρνητικό για την Κορινθία!

Θεωρούμε και στην ΟΕΒΕ Κορινθίας έχουν σχηματίσει άποψη για τους Κορίνθιους βουλευτές της κυβέρνησης!

Η επιστολή από την ΟΕΒΕ Κορινθίας προς τους βουλευτές Κορινθίας:

“ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Η κυβέρνηση παρά τις συνεχόμενες κινητοποιήσεις, παραστάσεις, εκκλήσεις και τεκμηριωμένες τοποθετήσεις του συνόλου των φορέων που εκφράζουν τις μικρές και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες καταθέτει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το απαράδεκτο φορολογικό νομοσχέδιο που οδηγεί σε λουκέτο χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Είναι δεδομένο ότι τον πλούτο, τον οποίο παράγουν οι χιλιάδες αυτές μικρές επιχειρήσεις, θα τον καρπωθούν οι μεγάλες επιχειρήσεις με τα αφορολόγητα –ως επί το πλείστον – υπερκέρδη και τους μισθούς πείνας. Η κυβέρνηση θέλει να μετατρέψει με βίαιο τρόπο όλους και όλες εμάς που κρατήσαμε ανοιχτά τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις μας για 14 ολόκληρα χρόνια κρίσης σε υπαλλήλους των 700 ευρώ, για να ενισχύσει τις μεγάλες επιχειρήσεις που αποτελούν τους προνομιακούς συνομιλητές της και επιβάλλουν τους όρους τους σε βάρος όλης της κοινωνίας και του κόσμου της εργασίας.

Επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε τον αφανισμό μας απαιτούμε από την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα το προς ψήφιση νομοσχέδιο και καλούμε τους βουλευτές του Νομού μας να το καταψηφίσουν. Περιμένουμε άμεσα τη δημόσια τοποθέτησή τους επί του θέματος.

Κόρινθος, 5/12/2023

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ”

Κ.Ν