ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ επιστολή προς την korinthiannews.gr!!! -ΠΟΥ και ΠΟΤΕ ΔΥΣΦΗΜΙΣΑΜΕ το ΚΕΦΙΑΠ κα Θεοδωρακοπούλου;

Πραγματικά ΑΠΟΡΗΣΑΜΕ με την επιστολή που μας εστάλη από το ΚΑΦΚΑ Κορίνθου την οποία υπογράφει η Ελευθερία Θεοδωρακοπούλου!

Αρχικά δημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή που λάβαμε σήμερα στο email της korinthiannews.gr:

ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι η δυσφήμιση κα Θεοδωρακοπούλου;

Υπήρξε κάποια αναφορά από την εφημερίδα μας στο ΚΕΦΙΑΠ και στο άρθρο που αναφέρετε παραπάνω: Θέλουν κλειστά στόματα στο νοσοκομείο Κορίνθου;

-Επίσης υπήρξε κάποια άλλη αναφορά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ από την εφημερίδα μας για το ΚΕΦΙΑΠ; Γράφουμε συνεχώς για εργαζόμενη που υπάγεται στο νοσοκομείο Κορίνθου! …Μάλλον δεν έχετε διαβάσει σωστά! Σας ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ να μας φέρετε κάποιο δημοσίευμά μας με ΔΙΚΗ ΜΑΣ αναφορά στο ΚΕΦΙΑΠ!

-Ποια ΑΚΡΙΒΩΣ είναι η δυσφήμιση κα Θεοδωρακοπούλου; Αναμένουμε απάντησή σας για την παραπάνω επιστολή σας καθώς αποτελεί δυσφήμιση για την εφημερίδα μας και ήδη έχουν ενημερωθεί οι νομικοί μας σύμβουλοι!

Κα Θεοδωρακοπούλου ασχοληθείτε με το έργο σας (καλό θα ήταν να μας ενημερώνετε που και που με τις δράσεις σας για να γνωρίζουν και οι πολίτες) και θα σας ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ΠΡΙΝ γράψετε το οτιδήποτε!

Και μία μικρή σημείωση! Ακόμα και αν η εν λόγω εργαζόμενη εργαζόταν στο ΚΕΦΙΑΠ θα ήταν τιμή (για το ΚΕΦΙΑΠ) που ένας εργαζόμενος έχει τα “ΚΟΤΣΙΑ” να αναφέρει πράγματα τα οποία έχουν αναφέρει σε γενικές γραμμές και άλλοι (γιατροί- βουλευτές) με μοναδικό σκοπό να ληφθούν τα όποια μέτρα για να μην τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των συναδέλφων της αλλά και των πολιτών! …Αλλά μάλλον βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά!

Φώτης Νικολακόπουλος