Προκλητικός ο Νίκας για το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο! -Τι “ξεχνάει” ο περιφερειάρχης…

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται: “Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σχολιάζοντας ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον πρώην περιφερειάρχη -και ορισμένους περιφερειακούς συμβούλους- σχετικά με τα κρούσματα κορονοϊού στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στην Ερμιονίδα, παρατηρεί, μεταξύ άλλων, ότι η στάση που τηρεί ο προκάτοχός του προκαλεί “μόνο θυμηδία”.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης στην απάντησή του, υπογραμμίζει:

“Η επιθετικότητα, η προκλητικότητα, η στρεψοδικία, η μισαλλοδοξία του πρώην περιφερειάρχη και κάποιων ακολούθων του κατά του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και του περιφερειάρχη, μόνο θυμηδία προκαλούν.

Απλά θυμίζουμε πως οι δομές φιλοξενίας μεταναστών στην Κόρινθο, την Τρίπολη, το Κρανίδι και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, στήθηκαν επί των ημερών του και με τις ευλογίες του.

Προφανώς, όμως, τον ενοχλεί η συντονισμένη και εξόχως αποδοτική προσπάθεια αντιμετώπισης ενός τεράστιου και παγκόσμιου υγειονομικού προβλήματος, που επιτυγχάνεται με την ευρύτερη δυνατή συνεργασία”.

Ξεχνάτε” βασικά πράγματα κε Νίκα!

Φυσικά και έχει ευθύνη ο Τατούλης που ανεχόταν αυτή την κατάσταση με τα κέντρα μεταναστών! Πραγματικά περιμέναμε τον Τατούλη πάνω σε αυτό το θέμα, ειδικά στην υποβάθμιση του κέντρου της Κορίνθου, πιο δραστήριο …αλλά μάταια!

Επι θητείας του Τατούλη έγινε το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο αλλά και επι θητείας της ΝΔ του Α. Σαμαρά και με τις “ευλογίες” των τότε Κορίνθιων βουλευτών Ταγαρά, Δήμα και Κόλλια (οι δύο υπάρχουν και σήμερα και το ανέχονται ακόμα, απλά στη θέση του Κόλλια προστέθηκε η Μ. Σούκουλη)!

Άρα λοιπόν όλοι έχουν ευθύνη κε Νίκα! Και εσείς που και σήμερα εξακολουθείτε να δέχεστε την ΑΝΟΙΚΤΗ δομή μεταναστών στο κέντρο της Κορίνθου, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!!!

Όπως και ο νέος δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος δείχνει “παρατηρητής” στην ΑΜΟΙΚΤΗ δομή που δημιουργήθηκε, ενώ ήταν ο ίδιος δήμαρχος!

Η ουσία είναι ότι η ΝΔ του Σαμαρά (με τον Δένδια) “χαντάκωσε” το κέντρο της πρωτεύουσας του νομού! …Εμείς τα θυμόμαστε καλύτερα από ότι φαίνεται κε Νίκα!

Φώτης Νικολακόπουλος