“Προσκυνήστε τον Δημιουργό του ουρανού και της γης”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Προσκυνήστε τον Δημιουργό του ουρανού και της γης

2 Ιανουαρίου 2023

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ! Μη φοβάσαι, άφησε τις αναμνήσεις της πρώτης Μου επίσκεψης να επιστρέψουν σε εσένα και να αναβιώσουν μέσα σου, καθώς και όλα τα περιστατικά που ακολούθησαν, γιατί κι αυτά θα ωφελήσουν όσους διαβάζουν τα Μηνύματά Μου. Ας μάθουν όλοι πώς συναντώ τους δικούς Μου με τις εκλεκτότερες ευλογίες, πώς εξετάζω τις καρδιές, επειδή η αθωότητα και η ακεραιότητα θα τραβούν πάντα το στοργικό Μου Βλέμμα πάνω σ’ αυτές τις καρδιές.

Άκουσέ Με: θύμισε σε όλους ότι η συγχώρεσή Μου δεν έχει όρια, παρόλο που στις μέρες σας δέχομαι συνεχώς προσβολές από τα ίδια Μου τα πλάσματα, που τα αγαπώ παράφορα, το Έλεός Μου πάνω τους μαρτυρεί γι’ αυτό, γιατί όπως ξέρεις, σε Εμένα ανήκει το Έλεος και η Οργή, οπότε την ώρα της εκδίκησης, ο κόσμος θα υποφέρει. Αν ρωτήσετε γιατί, εξετάστε τους εαυτούς σας, σκεφθείτε πόσες αμαρτίες συσσωρεύονται πάνω σας, γενεά, επειδή με το να αμαρτάνετε, το κακό πέφτει πάνω σας.

Είμαι εδώ, και σας μιλώ στις μέρες σας, για να οδηγήσω με στοργή τα βήματά σας προς τις Βασιλικές Πύλες της Βασιλείας Μου. Μην είστε σαν τους αργόσχολους, χωρίς ευαισθησία, θρασείς και υπερόπτες. Μην ταλαντεύεστε με κάθε άνεμο, δυναμώστε την πίστη σας σε Εμένα, γιατί Εγώ είμαι ο Σύμβουλός σας και Εκείνος που σας γέννησε. Από την αρχή, υπήρξα ο Προστάτης σας και το Στήριγμά σας.

Αχ… Κόρη Μου, πολλοί απ’ αυτούς σήμερα βρίσκονται κοντά στις Πύλες του Θανάτου! Αν είχαν μόνο αντιληφθεί ποιος τους καλούσε όλα αυτά τα χρόνια, θα είχαν πέσει μπρούμυτα στη γη, για να Με προσκυνήσουν με δέος, γιατί θα είχαν καταλάβει ότι ο Ων, ο Ύψιστος, είναι αυτός που τους καλεί.

«Φοβηθείτε τον Κύριο και δοξάστε Τον, γιατί ήρθε η ώρα που θα κρίνει τον κόσμο. Προσκυνήστε τον Δημιουργό του ουρανού και της γης, της θάλασσας και κάθε νεροπηγής!» 

Ο δρόμος που οδηγεί σε Εμένα θα σας οδηγήσει στην ασφάλεια και στην Αιώνια Ζωή! Εγώ σας γέννησα, γι’ αυτόν το λόγο, για να ζείτε σαν παιδιά Μου, δεν πρέπει να αμαρτάνετε! Επίτρεψέ Μου να σου θυμίσω ότι στην αρχή, Βασούλα Μου, το Άγιο Πνεύμα Μου, αφού αναπαύθηκε πάνω σου, σε έχρισε για να μπορεί να σε διδάξει με τη Σοφία και να σε οδηγήσει στην Αλήθεια. Αυτός  άνοιξε το μάτι της ψυχής σου για να Με αναγνωρίσεις και να Με υποδεχτείς σαν Πατέρα σου, εσύ, η σάρκα από τη Σάρκα Μου και το οστό από το Οστό Μου, και πολύ πιο πέρα απ’ αυτή την Αλήθεια. Από τότε, σε ανέθρεψα, εσένα και πολλούς άλλους με χαρά και με επιείκεια. Σου επέτρεψα να γευθείς την αφθονία των Αυλών Μου και να αναγνωρίσεις το μεγαλείο του Ονόματός Μου, επιτρέποντας στα μάτια σου να  δουν πέρα μέσα στο σύμπαν και ότι Εγώ είμαι Κύριος και Βασιλιάς και στο υπερπέραν.

Κι όμως είμαι εδώ, στο δωμάτιό σου για να σε παρηγορήσω, ενώ συγχρόνως σου εκφράζω τη φιλία Μου, χαρίζοντάς σου παντοτινές ευλογίες, χαροποιώντας την καρδιά σου με την Παρουσία Μου, όπως κάνουν οι πατέρες στα παιδιά τους όταν τα βάζουν στα γόνατά τους. Ω ναι! Από την κοιλιά της μάνας σου όπου σε έβαλα, ήσουν ήδη δική Μου. Είμαι ακριβώς μπροστά σου, για να σε προσέχω, και να σου λέω ότι δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο και κανέναν άλλον εκτός από την παρουσία Μου, που θα σου αρκεί.

Άκουσε, κόρη Μου, δώσε προσοχή στα λόγια Μου και άκουσέ τα. Σε πλησίασα με τρυφερότητα και σου έδωσα δώρα, έντυσα την ψυχή σου με την Παρουσία Μου, στόλισα την ύπαρξή σου με τα κοσμήματα του Υιού Μου, του Ιησού, κοσμήματα που τα χρησιμοποίησαν για να Τον σταυρώσουν. Από το πάθος Μου για εσένα, σε ξερίζωσα από τον οίκο των προγόνων σου και σε έβαλα στον κήπο της ευδαιμονίας Μου, στη Βασιλική Μου κατοικία, για να σου απευθύνω το ποίημά Μου. Αυτό το ποίημα που έχω γράψει για εσένα και για όλες τις μελλοντικές γενεές. Και θα συνεχίσω να ποιμαίνω τον λαό Μου…

Δεν διαβάσατε: «εσείς είστε θεοί, είσαστε όλοι σας παιδιά του Υψίστου!»  Μην παραμένετε λοιπόν σιωπηλοί, νωθροί και απαθείς. Ξύπνα, γενεά, γιατί είμαι ο Θεός, ο Πατέρας σας και είμαι εδώ, ανάμεσά σας παντοτινά, για να σας θυμίζω τη μεγάλη Αγάπη Μου για εσάς!»

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…