Πρωτοφανές! -…Άδειασμα του Νίκα στους συνεργάτες του στην Κορινθία! -…Ακόμα να παραιτηθούν; -Γκιολής και Κόρκα …τι λένε; -Αναφορά και για τα “ποσταρίσματα”!

Ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας βρήκε την ευκαιρία να “αδειάσει” τώρα, στο τέλος δηλαδή της θητείας του, τους συνεργάτες του στην Κορινθία!

Ήταν η στιγμή στο περιφερειακό συμβούλιο στην αρχή της εβδομάδας που συζητιούνταν κάποια αντιπλημμυρικά έργα που δεν προχωρούν όπως πρέπει στο νομό, αναφέροντας κάποιες ενστάσεις (από εταιρείες) …κτλ!

Ο περιφερειάρχης όμως έδειξε πως …τα έχει πάρει και με τους συνεργάτες του στην Κορινθία αναφέροντας μεταξύ άλλων:

“Τέσσερα χρόνια υποφέρω από την Κορινθία! Τέσσερα χρόνια! Ήρθα και σας είπα αυτά, για να μην πω δεν θα υπογράψετε τίποτα και πάτε στα σπίτια σας!!! Ήρθα και σας τα είπα και κυρίως σε εσένα Χάρη!!! Δεν σημαίνει πως ο καθένας που κάνει ένσταση κολλάει τα έργα. Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να δικαιωθεί στο δικαστήριο και να του δώσουμε το κέρδος το οποίο έχασε.

Έτσι είναι με την Κορινθία. Τα προβλήματα που είχα από ΟΛΟΥΣ τους νομούς, για την Κορινθία ήταν πολλαπλάσια!!!

Και εκεί (στην Κορινθία) να γίνει …κανένα εργάκι, …να ποστάστουμε μπροστά από αυτό το εργάκι, για το οποίο δεν έχουμε καμία σχέση, αλλά να λέμε να τι φτιάξαμε εμείς!!! Δηλαδή …να τι έφτιαξα εγώ (αυτός δηλαδή που πόσταρε μπροστά από τα έργα), γιατί είχαμε και τέτοια”

Δείτε το βίντεο στο 2:26:40:

Τέτοιο “άδειασμα” από τον Νίκα σε συνεργάτες του την τελευταία στιγμή…ποιος το περίμενε;

Αυτά τα έλεγε ο Π. Νίκας παρουσία των συνεργατών του – αντιπεριφερειαρχών από την Κορινθία!!!

Σε ότι αφορά τώρα τα “ποσταρίσματα” που έκαναν κάποιοι δεν ξέρουμε που ακριβώς απευθύνεται ο Π. Νίκας! Εμείς πάντως θυμόμαστε πολλές φορές να ποστάρει στο facebook δίπλα από κάποια έργα ο Τ. Γκιολής! Σε αυτόν απευθυνόταν κυρίως ο Νίκας όταν μίλησε για ποσταρίσματα; Γιατί και την Κόρκα έχουμε δει να κάνει “ποσταρίσματα” δίπλα από έργα!

Την Κόρκα βέβαια ο Νίκας την έχει “αδειάσει” ξανά κατα το παρελθόν και η Κόρκα …το κατάπιε! (για υπενθύμιση δείτε τη σχετική ανάρτηση: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Πρωτοφανές! “Άδειασμα” Νίκα στην Κόρκα! “…Ήταν λάθος”

Δηλαδή ο Νίκας με την τοποθέτηση που έκανε φαίνεται …να την λέει ξεκάθαρα σε Κορίνθιους συνεργάτες του!

Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που έχουμε να πούμε είναι το εξής: Πολύ αργά θυμηθήκατε να τα πείτε αυτά κε Νίκα! Οι εκλογές μόλις τελείωσαν και οι πολίτες ψήφισαν! Ας τα λέγατε αυτά την προεκλογική περίοδο…

ΣΣ. Γκιολής και Κόρκα θα απαντήσουν σχετικά με αυτά που είπε ο Νίκας; Αναφερόμαστε στους δύο γιατί εξελέγησαν ξανά, στο ψηφοδέλτιο του Πτωχού αυτή τη φορά. Ο Χ. Βυτινιώτης αυτή τη φορά δεν έθεσε υποψηφιότητα και ΔΕΝ θα είναι το νέο έτος εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος! Γκιολή και Κόρκα περιμένουμε…

Αν και μας προκαλεί εντύπωση πως μετά από αυτή την τοποθέτηση του Νίκα για την Κορινθία, οι Κορίνθιοι συνεργάτες του (χωρικός αντιπεριφερειάρχης, θεματικός αντιπεριφερειάρχης και εντεταλμένη σύμβουλος) δεν έχουν υποβάλλει ακόμα την παραίτησή τους!

-Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτησή μας στις 25 Οκτωβρίου 2023: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Οι προσφυγές και τα αντιπλημμυρικά έργα!

Κ.Ν