Πρόλαβαν σε χρόνο ρεκόρ τις κατασκευές για την υποδοχή των μεταναστών -Οι Κορίνθιοι πολιτικοί …απλά παρακολουθούν!

Στο στρατόπεδο της Κορίνθου θα μεταφερθούν τις επόμενες μέρες περίπου 600 πρόσφυγες! Το ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος μετά από ενημέρωση που είχε από το αρμόδιο υπουργείο!!! 

Ήδη όπως πληροφορηθήκαμε στήθηκαν οι  κατασκευές στο στρατόπεδο της Κορίνθου για τον σκοπό αυτό!

Και οι Κορίνθιοι βουλευτές για την ώρα είναι απλά …παρατηρητές!

…Το έργο το έχουμε δει ξανά με τους Ταγαρά και Δήμα.

Για να δούμε ποια αντίδραση θα υπάρχει από την νέα βουλευτή της ΝΔ Μ. Σούκουλη.

Για την ώρα ΜΟΝΟ ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος φαίνεται να το παλεύει σοβαρά αυτό το θέμα και αξίζει να το σημειώσουμε! Για να δούμε μέχρι που θα το φτάσει όμως…

Για να δούμε επίσης ποια θα είναι η αντίδραση του περιφερειάρχη Π. Νίκα και του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τ. Γκιολή!!

ΣΣ. Θα καταγγείλουν οι Κορίνθιοι πολιτικοί την κυβέρνηση για την ενέργεια αυτή ή θα φοβηθούν …μην σπάσουν τα αυγά; Αναμένουμε και θα επανέλθουμε! Για να δούμε πως ξεκινούν τη θητεία τους τόσο η Μ. Σουκούλη όσο ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο νέος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας (με τις σοβαρές καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του) Τ. Γκιολής!!!

Για τους άλλους δύο Κορίνθιους βουλευτές Δήμα και Ταγαρά …ξέρουμε πως θα αντιδράσουν! Τους είδαμε και την προηγούμενη φορά (που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το κέντρο μεταναστών) που ήταν σαν “παρατηρητές” μαζί με τον ΤΕΩΣ βουλευτή Κ. Κόλλια (έμειναν μόνο σε …κανα- δυο επιστολές …για να δείξουν ότι κάτι έκαναν)!

Το θέμα με τους επιπλέον μετανάστες στην Κόρινθο για την korinthiannews.gr μόλις ξεκίνησε! Θα το “τερματίσουμε” για να γνωρίζουν όλοι οι Κορίνθιοι πολίτες πως λειτουργούν οι Κορίνθιοι πολιτικοί! Φυσικά και θα ξεχωρίσουμε αυτούς που θα ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα και θα πάρουν δραστικά μέτρα! Θα τους ξεχωρίσουμε και θα τους χειροκροτήσουμε!

Είναι ντροπή κάποιοι για να μην χάσουν τον παχυλό μισθό τους …να κάνουν πως δεν βλέπουν και να μην αντιδρούν όπως πρέπει για ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την υποβάθμιση του νομού και της Κορίνθου!