“ΛΑΘΡΟΘΗΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗΣ
Ένα μεγάλο μπράβο στους ομοσπονδιακούς Θηροφυλακες.
Σύσσωμοι όλοι οι κυνηγετικοί σύλλογοι καταδικάζουμε την λαθροθηρία και κάνουμε προσπάθειες για να την εξαλείψουμε.
Την Δευτέρα και ώρα 11:30 οι ομοσπονδιακοί θηροφυλακες Του Κ.Σ Κορίνθου και Κ.Σ Κιάτου( Συντονιστής) έπειτα από τηλεφώνημα που δέχτηκαν ότι έπεσαν πυροβολισμοί στην περιοχή του Αγ.Ιωαννη Κορινθίας Έσπευσαν γρήγορα στο σημείο και βρήκανε κάλυκες κατάλληλους για το κυνήγι του αγριόχοιρου και ένα νεκρό αγριόχοιρο.
Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πιθανόν αντιλήφθηκαν την παρουσία της θηροφυλακης.
Η έρευνα συνεχίστηκε σήμερα το πρωί όπου έγινε περισυλλογή όλων των καλύκων (για να ερευνηθούν)και βρέθηκε ένας ακόμα σκοτωμένος αγριόχοιρος.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ταυτοποίηση των ΛΑΘΡΟΘΗΡΩΝ και η υπόθεση έχει πάρει την νόμιμη οδό, όπως επίσης και οι σκοτωμένοι αγριόχοιροι όπου βγήκαν όπως προβλέπει ο νόμος σε δημοπρασία σε συνεργασία με την Δασική Αρχή.
Στην επιχείρηση και στην περισυλλογή των σκοτωμένων ζώων έλαβε μέρος ο πρόεδρος του ΚΣ Κορίνθου και Μέλοι από τον ΚΣ Τενέας σε συνεργασία με τους Ομοσπονδιακούς θηροφυλακες”, αναρτήθηκε στον 1ο κυνηγετικό σύλλογο Κορίνθου.

