Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον πρώην αναπληρωτή πρόεδρο της ομάδας της Κορίνθου! -Υπήρξε στενός συνεργάτης του ομίλου Πιέτρης!

“Απανθρακωμένο πτώμα το οποίο έχει πυροβοληθεί εντοπίστηκε λίγο μετά τις 19 .00 το βράδυ της Τετάρτης στην Μάνδρα Αττικής. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά ο οποίος δραστηριοποιούνταν μεταξύ άλλων και στο εμπόριο κρεάτων στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων.

Στο σημείο γύρω από το πυρπολημένο αμάξι έχουν βρεθεί κάλυκες.

Είχαν προηγηθεί δύο τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση τα οποία οδήγησαν την αστυνομία στο σημείο που βρέθηκε η σορός.  Στο πρώτο τηλεφώνημα αναφέρθηκαν πυροβολισμοί, ενώ στο δεύτερο φωτιά. Έκτοτε η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι φέρεται να διέφυγαν με μηχανή.

Το πυρπολημένο όχημα βρέθηκε στην οδό της Αγίας Αικατερίνης όπου έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για να σβήσουν την φωτιά.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν το αμάξι πήρε φωτιά από τους πυροβολισμούς ή εάν οι δράστες της δολοφονία πυρπόλησαν οι ίδιοι το αυτοκίνητο προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους.

Σημειώνεται ότι εντός του καμένου οχήματος η αστυνομία εντόπισε ένα καλάσνικοφ.

Ο Χρήστος Γιαλιάς δραστηριοποιούνταν επίσης στον χώρο των φορτοεκφορτώσεων. Ήταν ιδιοκτήτης των πασίγνωστων και διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών, «ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ», «G&G,» «G-EXPRESS», και «BELLA GRECO».

Είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές διότι είχαν βρεθεί στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες όπλων μεταξύ των οποίων και καλάσνικοφ.

Αναφέρεται ακόμη πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε εμπλακεί στο παρελθόν, πάντα κατά τις Αρχές σε διακίνηση ναρκωτικών καθώς και σε υπενοικιάσεις Πακιστανών εργατών οι οποίοι απασχολούνταν σε εργοστάσια και αγρούς στο Θριάσιο.

Επίσης αναφέρεται πως ο Χρήστος Γιαλιάς είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και με το ποδόσφαιρο και είχε ηγηθεί της ποδοσφαιρικής ομάδας των Τρικάλων από το 2015  έως το 2017.

Συγκεκριμένα υπήρξε ιδιοκτήτης της ομάδας του ΑΟ Τρικάλων όταν αυτή πρωταγωνιστούσε στις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες, της ΠΑΕ Πανελευσινιακός ενώ είχε ιατελέσει και πρόεδρος του Μανδραϊκού.

Υπήρξε επίσης στενός συνεργάτης του ομίλου Πιέτρης”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο zougla.gr.

ΣΣ. Ο Χ. Γιαλιάς πέρασε και ως αναπληρωτής πρόεδρος της ομάδας της Κορίνθου μένοντας όμως στη θέση αυτή ελάχιστο χρονικό διάστημα (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Πως τα κατάφεραν έτσι; -Ο Κούγιας τον παρουσίασε ως ΑΔΕΛΦΙΚΟ του φίλο και τον καλωσόρισε… αλλά η συνεργασία δεν κράτησε ούτε μήνα!!!)

Δείτε και την ανακοίνωση της ομάδας της Κορίνθου και του Α. Κούγια για τον Χ. Γιαλιά πριν από περίπου ένα χρόνο:

Κ.Ν