“Πόσο Λίγο Γνωρίζετε Την Αγία Τριάδα – Ο Τέλειος Καρπός Της Αφοσίωσης”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Πόσο Λίγο Γνωρίζετε Την Αγία Τριάδα
Ο Τέλειος Καρπός Της Αφοσίωσης

8 Ιανουαρίου 1991

(Μήνυμα της Αγίας μας Μητέρας)

Ειρήνη σε σας, αγαπημένα Μου παιδιά.

Σας προσκαλώ όλους σήμερα να προσευχηθείτε για την Ενότητα. Για να ενωθείτε πρέπει να αγαπάτε, για να ενωθείτε πρέπει να είστε ταπεινοί και υπάκουοι. Κανένας να μη σας εξαπατήσει με άλλες διδασκαλίες. Μείνετε πιστοί και δεν θα σκοντάψετε. Οι χώρες σας σήμερα δεν καρποφορούν ευτυχία και αρετή, γιατί η γενεά σας εγκατέλειψε τον Κύριο. Και το αποτέλεσμα είναι η αμαρτία. Μακάριος όποιος φυλάχτηκε απ’ αυτήν. Αν η γενεά σας ακολουθούσε το δρόμο του Θεού, θα ζούσατε ειρηνικά.

Ω, παιδιά Μου! Σας φωνάζω. Οι φωνές Μου ακούγονται σε όλα τα έθνη. Οι νεκροί δεν μπορούν να ακούσουν και να υμνήσουν τον Κύριο, αλλά εσείς, εσείς που δίνετε προσοχή στα καλέσματά Μου, υμνήστε τον Κύριο, δοξάστε τον Κύριο με την αγάπη σας, την πίστη σας και την ελπίδα σας. Ο Ουρανός ανήκει σε σένα, παιδί Μου, σε ικετεύω λοιπόν, εσύ που έχεις στόμα, μίλησε στον Κύριο κι ευλόγησέ Τον. Εσύ που έχεις μάτια, ατένισε το Κάλλος Του. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στην ενατένιση των Πληγών Του, των Πληγών που δέχθηκε για τη σωτηρία σου. Εσύ που έχεις αυτιά, άκου τις ικεσίες Μας. Εσύ που έχεις καρδιά, αγάπησε τον Κύριο, λάτρεψέ Τον και πρόσφερέ Του την καρδιά σου.

Όχι, οι νεκροί  δεν μπορούν να μιλήσουν και να δουν, δεν μπορούν να ακούσουν και να αισθανθούν. Αγαπημένοι, Εκείνος που σας έπλασε σκύβει κοντά σας, με την Καρδιά Του στο Χέρι, για να σας Την προσφέρει. Όπως ο νυμφίος προσφέρει στη νύφη του ένα δαχτυλίδι σαν σημάδι αρραβώνα, έτσι και ο Άγιος Θεός σας προσφέρει την Ιερή Του Καρδιά σαν σημάδι της Αγάπης Του, για να σας νυμφευθεί. Σα νύφη στολισμένη με τα κοσμήματά της, ο Κύριος, ο Βασιλεύς των βασιλέων, θα σας στολίσει με τα Κοσμήματά Του. Μην κοιμάστε αλλά μείνετε ξύπνιοι.

Εξαγοραστήκατε και πληρωθήκατε με το Τίμιο Αίμα Του, μην παρασύρεστε με το πρώτο ρεύμα. Αφήστε τη Φωτιά Του να σας αναλώσει και να σας μετατρέψει σε ζωντανή λαμπάδα μέσα στην Εκκλησία Του. Αφήστε Τον να σας διαπλάσει σε  ένα αντίγραφο του Εαυτού Του για να είστε πιστοί και σθεναροί, και θα σας χρησιμοποιήσει για στυλοβάτες της Νέας Του Εκκλησίας.

Ω παιδιά Μου! Μη φοβάστε, αφού ο Θεός έκανε πάντοτε σπουδαία πράγματα, έχετε εμπιστοσύνη σ’ Αυτόν. Σας στέλνει τώρα μια αποστολή από αγγέλους για να απλώσουν παντού τους Ουράνιους σπόρους και να σας φέρουν ένα μήνυμα Ειρήνης και Αγάπης στα μεγάλα σας δεινά. Αυτοί οι σπόροι θα γίνουν ευπρόσδεκτοι όπως η βροχή σε διψασμένο χώμα. Δεν προσέξατε πως ο Θεός άνοιξε τις Πύλες του Ουρανού για να ρίξει βροχή το Ουράνιο Μάννα Του; Ναι, το Άγιο Πνεύμα της Χάριτος; Ο Παντοδύναμος σας σπλαχνίστηκε και είπε: «ας φάει ο λαός Μου, ας φάει τον Άρτο του Ουρανού». Η διαταγή Του δόθηκε από ψηλά, όπως τον καιρό του Μωυσή, όταν ο Πατέρας έθρεψε το λαό του στην έρημο με το μάννα κι έφαγαν περισσότερο απ’ ό, τι μπορούσαν. Και ο Ιησούς, ο Υιός Του, δεν πολλαπλασίασε τα ψωμιά και τα ψάρια; Δεν έφαγαν τα πλήθη και χόρτασαν; Και σήμερα, γιατί μερικοί από σας απορούν όταν το Άγιο Πνεύμα κατεβαίνει με δύναμη για να θρέψει τα έθνη σας με το Ουράνιο αυτό Μάννα;

Ω, πόσο λίγο γνωρίζετε την Αγία Τριάδα! Δυστυχισμένοι και πεινασμένοι δεν θα μείνετε, ποτέ, ούτε θα αφεθείτε να πλανιέστε πεινασμένοι σ’ αυτή την έρημο. Το ζοφερό σκοτάδι της εποχής σας δεν θα κρατήσει για πάντα, οι αμαρτίες σας θα καθαριστούν σύντομα και το Θηρίο θα παραλύσει σύντομα. Μαζί με το σινάφι του θα κυλιστούν στο χώμα γιατί σε λίγο θα φανεί στον ορίζοντα ένα Φως, κι αυτό θα είναι το Μεγάλο Σημάδι.

Γι’ αυτό λοιπόν, αν τα πόδια σας διστάζουν ακόμη ανάμεσα στο καλό και το κακό, προσευχηθείτε, να μη σας παρασύρουν σε πειρασμό. Αν η καρδιά σας αρνείται ακόμη να πει στον Κύριο ένα τραγούδι αγάπης, προσευχηθείτε, να μη σας ξεγελάσει ο Πονηρός. Αν τα μάτια σας αποφεύγουν να στραφούν στον ουρανό και να γυρέψουν τα ουράνια αγαθά, προσευχηθείτε το δωμάτιό σας στον Ουρανό να σας υποδεχθεί μια μέρα. Αν η ψυχή σας ανήκει ακόμη στον κόσμο, προσευχηθείτε η ανηθικότητα του κόσμου να μη φωλιάσει μέσα σας, γιατί θα θρέψετε στα σπλάχνα σας ένα Φίδι. Προσεύχεστε με την καρδιά σας. Θυσιάστε με χαρά. Φροντίστε να είναι άξιος ο κόπος σας και σας υπόσχομαι ότι το λυχνάρι σας δεν θα σβήσει τη νύχτα.

Διψάστε για το Θεό!

Επαγρυπνώ πάνω σε όλους σας και τούτη τη στιγμή σκύβω και σας ευλογώ».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…