Πότε βγαίνουν τα τρακτέρ στους δρόμους -Πέταξαν πορτοκάλια- Συμμετείχαν και αγρότες της Κορινθίας (φωτο)

Από την ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων Πελοποννήσου ανακοινώνεται:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΠΠ χαιρετίζει όλους τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους της Πελοποννήσου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΟΑΣΠΠ την Δευτέρα 22 Γενάρη στην Παμπελοποννησιακή κινητοποίηση στην Τρίπολη.

Στην κινητοποίηση κατατέθηκε ψήφισμα της ΟΑΣΠΠ με τα αιτήματά μας που αφορούν όλες τις καλλιέργειες για φυτική και ζωική παραγωγή στον κ. Λαμπρόπουλο, αναπληρωτή Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, όπου και του ζητήθηκε να δεσμευτεί ( όπως και το έκανε) να κατατεθεί στο περιφερειακό συμβούλιο ώστε να πάρουν θέση όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στη Τρίπολη είναι η αφετηρία των κινητοποιήσεων στην Πελοπόννησο. Από αύριο οι βιοπαλαιστές αγρότες σε κάθε νομό,  κάθε Δήμο,  κάθε χωριό της  οργανωμένα με τους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς συλλόγους να προετοιμάζουν δυναμικές κινητοποιήσεις, με σκοπό το στήσιμο αγροτικών μπλόκων.

Ως την ερχόμενη Κυριακή 28/01 τα τρακτέρ να είναι στους δρόμους!

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Μόνο με τα τρακτέρ στους δρόμους μπορούμε  να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε την ικανοποίηση των αιτημάτων της επιβίωσής μας! Δεν πρέπει να αποδεχθούμε  μοιρολατρικά αυτή τη πολιτική στόχευση. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι αποδεχόμενοι το ξεκλήρισμά μας. Η απάντηση πρέπει να είναι η οργάνωση του αγώνα μας, με μεγαλύτερη συμμετοχή και μαζικότητα μας Αγροτικούς Συλλόγους και πανελλαδικό συντονισμό, μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων (ΠΕΜ), που είναι και το μεγαλύτερο όπλο μας!

Συνεχίζουμε στον Αγώνα της Επιβίωσης μας!»

ΣΣ. Στην παραπάνω κινητοποίηση συμμετείχαν και αγρότες από την Κορινθία. Για να δούμε ποιες θα είναι και οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ότι αφορά την Κορινθία…

Κ.Ν