Π. Τατούλης: «Ούτε ένας μετανάστης στο ΑΝΟΙΚΤΟ κέντρο κράτησης στην Κόρινθο -Η κυβέρνηση να σταματήσει να ψεύδεται»

Από τον συνδυασμό του πρώην περιφερειάρχη Π. Τατούλη αναφέρεται μεταξύ άλλων:  «Ούτε ένας μετανάστης στο ΑΝΟΙΚΤΟ κέντρο κράτησης στην Κόρινθο. Η κυβέρνηση να σταματήσει να ψεύδεται»

Καλούμε σήμερα την κυβέρνηση να τιμήσει τον προεκλογικό και δημόσιο λόγο της. Η ανοικτή δομή που κατασκευάζεται στην Κόρινθο και έχει αρχίσει ήδη να φιλοξενεί μετανάστες και πρόσφυγες σε απαράδεκτες συνθήκες εκτός πρόβλεψης από οποιαδήποτε διεθνή συμφωνία,  παραμένει μέχρι και τώρα απτή απόδειξη αναξιοπιστίας και κυβερνητικής προπαγάνδας…».

ΣΣ. Συμφωνούμε με αυτά που αναφέρει ο Τατούλης παραπάνω αλλά δεν ξεχνάμε και κάτι! Και επι θητείας δικής του ως περιφερειάρχης και με τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν άλλαξε τίποτα! Το κέντρο στην Κόρινθο εξακολουθούσε να μαζεύει μετανάστες!

Πόσες φορές εσείς κε Τατούλη και οι πρώην συνεργάτες σας (οι Κορίνθιοι αντιπεριφερειάρχες) ήρθατε και κάνατε δυναμικές κινητοποιήσεις έξω από το κέντρο προκειμένου να κλείσει αυτό το έκτρωμα στην Κόρινθο;

…Για να μην ξεχνιόμαστε κε Τατούλη! …Όχι τώρα που είμαστε στην αντιπολίτευση …ξεχνάμε το πριν!

Σε ότι αφορά τους τρεις Κορίνθιους βουλευτές της ΝΔ δεν περιμένουνε πλέον τίποτα σε αυτό το σοβαρό θέμα που υποβαθμίζει τόσο την Κόρινθο όσο και το νομό! …Θα το καταπιούν και αυτό! Το έχουμε συνηθίσει από το παρελθόν σε ότι αφορά τους Δήμα και Ταγαρά! Απλά τα χνάρια τους από ότι φαίνεται ακολουθεί και η Σούκουλη! Κρίμα…

Κ.Ν