ΚΟΡΙΝΘΙΑ: ΣΑΚ Αργοναύτης: “Συγχαρητήρια στους παίχτες μας και στην προπονητική ομάδα” -Οι θέσεις που πήραν οι δύο αθλητές

Από τον ΣΑΚ Αργοναύτη αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Με μια καταπληκτική πορεία της ΣΑΚ Αργοναύτης ολοκληρώθηκε το 51ο Πρωτάθλημα Α Εθνικής στα Τρίκαλα, Θεσσαλίας που διεξήχθει από τις 04 έως τις 10 Ιουλίου.

Η Κορινθιακή ομάδα με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες ισοβάθμησε στην 20η προνομιούχο θέση, και έχασε την παραμονή στην κατηγορία λόγω κριτηρίων.

Η ομάδα του Αργοναύτη, που αποτελείται από παιδιά γέννημα θρέμμα του Συλλόγου και σύσσωμο το προπονητικό team να καθοδηγεί την ομάδα έδωσε μεγάλες μάχες αλλά για μικρές λεπτομέρειες χάθηκε η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Η αθλήτρια του Συλλόγου Λυδία Δανιηλίδη κατετάγη 6η καλύτερη γυναικεία σκακιέρα ενώ ο αθλητής Αναστάσης Λέκκας 9η καλύτερη σκακιέρα στην κατηγορία κάτω των 20 ετών.

Συγχαρητήρια στους παίχτες μας και στην προπονητική ομάδα που υπερέβαλαν εαυτούς στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα της χρονιάς ανάμεσα σε 34 ομάδες με τους καλύτερους Έλληνες και τις καλύτερες Ελληνίδες σκακιστές/στριες. Πρωταθλήτρια η υπερομάδα της Καβάλας με το απόλυτο 7 στα 7, στη δεύτερη θέση ο ΟΦΗ και χάλκινο μετάλλιο η ομάδα της Ευβοϊκής».