“Σας Κάλεσα σε μια ζωή ειρηνική”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Σας Κάλεσα Σε Μια Ζωή Ειρηνική

2 Αυγούστου 1996

Σε αγαπώ, Κύριε,
θα ευχαριστήσω ακόμη μια φορά
το Όνομά Σου,
αφού είσαι ο Θεός μου,
ο Φίλος μου και το Παν για μένα.
Σε ευχαριστώ για όλα Σου τα μυστήρια,
Σε ευχαριστώ για τα θαυμαστά Σου Έργα,
Σε ευχαριστώ για το Λυτρωτικό Σου Σχέδιό.

Ας εξυμνήσουμε όλοι
τα έργα του Βασιλιά Μας!

Έλα, Βασούλα Μου, σου δίνω την Ειρήνη Μου … Ναι, επειδή σας κάλεσα σε μια ζωή ειρηνική. Έπλασα τον άνθρωπο για να καθρεφτίζει τη Δόξα Μου, αφού τον έκανα σύμφωνα με την εικόνα Μου. Έπλασα τον άνθρωπο για να προφέρει λόγια σοφίας και γνώσης. Τον έπλασα για να αποκτήσει τα δώρα του Αγίου Μου Πνεύματος. Δεν διάβασες: «όλα τα δώρα είναι για σας, έτσι όσο πιο πολλοί δεχτούν την χάρη, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η ευχαριστία και η δοξολογία προς το Θεό.”

Ω, δημιουργία, που σε αγαπώ διακαώς! Αν και είσαι ετοιμοθάνατη, είμαι εδώ Εγώ, για να σε ανανεώσω μέρα με τη μέρα! Γι’ αυτό λοιπόν, ρίζωσε τώρα σε Μένα και ξεχείλισε από ευχαριστίες. Δίψασε για τα αγαθά που βρίσκονται στον ουρανό, εκεί που είμαι Εγώ και που ανήκεις κι εσύ. Στερέωσε τα θεμέλιά σου στην αγάπη, την πίστη και την ελπίδα. Φύλαξε το Νόμο Μου και τις σωστές διδαχές που σου έδωσα. Ζείτε ανάμεσα σε λύκους, πρόβατά Μου, αλλά το Άγιο Πνεύμα Μου είναι μαζί σας για να σας φυλάει. Μη φοβάστε, είμαι κι Εγώ μαζί σας. Σταθείτε ακλόνητοι και μη φοβάστε. Τα Μάτια του Πατέρα είναι στραμμένα πάνω σας… Κι Εμείς, με την Τριαδική Μας Αγιότητα, θα σας ποιμαίνουμε μέχρι το τέλος… Να είστε ένα!»

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…