Σας στέλνω προπομπό Μου τη Μητέρα Μου

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Σας Στέλνω Προπομπό Μου Τη Μητέρα Μου

10 Οκτωβρίου 1990

(Μήνυμα της Ευλογημένης μας Μητέρας)

Είμαι η Βασίλισσα των Ουρανών. Είμαι η Βασίλισσα της Ειρήνης. Είμαι η Μητέρα του Σωτήρα σας. Είμαι Εκείνη που προηγείται της ελεύσεως του Κυρίου. Είμαι Εκείνη που άνοιξε ένα δρόμο πλατύ για να κατέβει στη γη ο Λυτρωτής σας, και σήμερα πάλι, με στέλνει οΎψιστος για να εξομαλύνω και να ισιώσω ένα Δρόμο για την Επιστροφή Του.

Αν και ο διάβολος χρησιμοποιεί ανθρώπους για να καθυστερήσει το Έργο Μου και να παρεμβάλει εμπόδια, μη φοβάστε. Ο Κύριος είναι Παντοδύναμος και στο τέλος θα νικήσουν οι Καρδιές Μας. Βασιστείτε στη μεγάλη Του Δύναμη αφού μπορεί να ξεριζώσει βουνά και να λιώσει τους βράχους. Τίποτα δεν μπορεί να συγκρατήσει το Πανίσχυρο Χέρι Του.

Τι βλέπετε πάνω σας; Κοιτάξτε πάνω απ’ τα κεφάλια σας τι υψώνει ο Κύριος. Ο Κύριος υψώνει πάνω σας τη σημαία της Μεγάλης του Αγάπης κι Ευσπλαχνίας. Έρχεται να σας γιατρέψει με τα χάδια Του και να σας χορτάσει με χαρές. Έρχεται να σας ευωδιάσει με τη λεπτή Του ευωδία Μύρου. Έρχεται να απαλύνει τις πληγές σας με το βάλσαμο της Αγάπης Του. Κατεβαίνει για να σκορπίσει πάνω σου το Μύρο του, γενεά, και να σε χρίσει. Ο Βασιλιάς θα σας οδηγήσει στα Δώματά Του για να σας παρηγορήσει και να σφουγγίσει τα δάκρυά σας. Σαν την κόρη των Ματιών Του σας προσέχει. Κι εσείς, δεν θα Του ανταποδώσετε την Αγάπη Του; Προσφέρετέ Του την καρδιά σας και τη θέλησή σας.

Πολλοί από σας λησμόνησαν το δρόμο του Θεού, ξεμάκρυναν, σα να παρασύρθηκαν από ρεύμα σε μια λίμνη, σε ένα τέλμα λήθαργου. Μολυσμένοι από τον υλισμό αλλάξατε πορεία, από την αγιοσύνη και τον ίσιο Δρόμο πήγατε ίσια στα δίχτυα του διαβόλου και στο στόμα του λιονταριού! Δεν ακολουθήσατε τις κηλίδες του Τιμίου Αίματος που άφησε πίσω Του για σημάδι ο Ιησούς, για να Τον ακολουθήσετε. Όχι, ακολουθήσατε τις μολυσμένες κατευθύνσεις που ο διάβολος έστησε για σας, κατευθύνσεις που όλες οδηγούν στην έρημο, όπου δεν υπάρχει κανείς να φροντίσει τις πληγές σας και κανείς να σας παρηγορήσει. Και όπου θα πεθάνετε.

Η γενεά σας δεν έχει εκτιμήσει τη μεγάλη Αγάπη του Θεού. Γι’ αυτό οι χώρες σας φλέγονται από τον εγωϊσμό, την αθεΐα και το θυμό του Σατανά. Και μέχρι σήμερα το χέρι του είναι υψωμένο για να σας χτυπήσει και να βάλει φωτιά σε όλα τα έθνη. Εξαιτίας της αθεΐας και της διαστροφής σας τυλιχθήκατε με το σάβανο του θανάτου. Τυλίξατε τους αγαπημένους σας με ένα σύννεφο από πέτρα. Σας φωνάζω με αγωνία από ψηλά να κάνετε ειρήνη με τον Θεό και να συμφιλιωθείτε με τις οικογένειές σας.

Όταν έρχεστε να προσευχηθείτε στα προσκυνήματα, έρχεστε με καθαρή καρδιά; Πάψατε να κάνετε το κακό; Ζείτε ειρηνικά με τον πλησίον σας; Εξομολογηθήκατε και μετανοήσατε ειλικρινά για τα αμαρτήματά σας; Ευλογήσατε τους εχθρούς σας και τους συγχωρήσατε; Ανταποδώσατε με καλό το κακό; Είστε πραγματικά έτοιμοι να συναντήσετε τον Θεό με χέρια γεμάτα καλές πράξεις;

Ευλογήστε αυτούς που σας διώκουν και προσευχηθείτε γι’ αυτούς, μην τους κρίνετε. Επιμείνετε στην προσευχή, γιατί σε τι χρησιμεύουν οι προσφορές σας όταν η καρδιά σας δεν συγχωρεί και κρατάει κακία; Πού είναι τότε η αγιοσύνη σας; Εξαγνιστείτε και ζήστε μέσα στο Φως του Θεού και στην Αγάπη του Θεού. Γίνετε αληθινοί μάρτυρες του Ευαγγελίου με τη θέρμη και τη φλόγα της καρδιάς σας. Γίνετε μάρτυρες του Χριστού σηκώνοντας μαζί Του τον Σταυρό Του. Γίνετε μάρτυρες της Εκκλησίας μένοντας σταθεροί στην πίστη σας. Μην επιτρέπετε στη γλώσσα σας να αμαρτάνει, να είστε τέλειοι όπως ο Κύριος είναι τέλειος. Να φανεί πάνω σας ότι είστε οι πρώτοι καρποί της μεγάλης του Θεού Αγάπης. Όλα τα μάτια να δουν την καλή σας διαγωγή και να μάθουν ότι αυτό γίνεται επειδή είστε παιδιά του Υψίστου. Τα σημάδια των Πέντε Του Πληγών να γίνουν αισθητά και στο δικό σας σώμα, αυτά να γίνουν το Σημάδι που θα δείχνει πως είστε μαθητές Του κι Αυτός, ο Θείος σας Διδάσκαλος. Ζήστε τα Μηνύματά Μας και σκορπίστε τα σαν σπόρους. Η κραυγή της αγάπης σας ας απλωθεί σε όλη τη γη και ως τα πέρατα του κόσμου. 

Ευλογώ τον καθένα σας και σας ευχαριστώ που Μου αφιερώσατε το χρόνο σας. Πηγαίνετε ειρηνικά».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…