Σε σύγχυση ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας! -…Ποιος θα μαζέψει τα μέλη του; -Θα καταδικάσει τέτοιες πράξεις ο βουλευτής Γ. Ψυχογιός …ή θα το καταπιεί;

…Τι τρέχει με το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας; Δεν αντέχουν την κριτική κάποια μέλη τους και γράφουν …ασυναρτησίες;

Τώρα από ότι πληροφορηθήκαμε κάνουν επίθεση κάποια μέλη τους και σε site της Κορινθίας επειδή έγραψαν αλήθειες και έκαναν κριτική σε πραγματικά γεγονότα!!!

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι:

Από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας πριν από την επίσκεψη του Μητσοτάκη στον Ισθμό, πριν λίγες μέρες, έστειλαν στα ΜΜΕ την παρακάτω πρόσκληση:

“Αγαπητοί συντάκτες καλησπέρα σας. Καλείσθε σήμερα (01/07/2022) μετά τις 14:20 στην γέφυρα της Διώρυγας της Κορίνθου (σημείο bungee jumping) όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και θα γίνουν σχετικές δηλώσεις για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Διώρυγα. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων”.

Αυτό ήταν το κάλεσμα στα ΜΜΕ μιλώντας για συγκέντρωση διαμαρτυρίας!!! Δηλαδή κάλεσαν τα ΜΜΕ για να πάνε στο σημείο και να τραβήξουν φωτογραφία -παίρνοντας και δηλώσεις από …μία χούφτα ανθρώπους; Για να ξέρουμε δηλαδή στο εξής πόσο σοβαρά να λαμβάνουμε τα email που μας στέλνετε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ!

Αυτοί ήταν όλοι και όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας …που τελικά έγινε συμβολική κινητοποίηση!!!

…Τρεις και ο κούκος!

Τελικά η συγκέντρωση διαμαρτυρίας …μετατράπηκε σε συμβολική κινητοποίηση (!!!) όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο βουλευτής Κορινθίας Γ. Ψυχογιός βάζοντας και την φωτογραφία που δείχνει να είναι …τρεις και ο κούκος:

Και μεταξύ άλλων γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας:

“Κε Ψυχογιέ εσείς μαζί με τους πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία …και μία χούφτα άνθρωποι ήσασταν!

– Μήπως τελικά την ονομάσατε συμβολική κινητοποίηση …επειδή ήσασταν μεταξύ σας;

-Τα άλλα στελέχη σας στην Κορινθία που βρίσκονταν για να στηρίξουν την διαμαρτυρία σας;

Γιατί η παρακάτω φωτογραφία που δημοσιεύσατε σε ότι αφορά τη συμμετοχή σας είναι …επιεικώς απογοητευτική!

Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις! Εκτός και αν στο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας δεν μπορείτε ούτε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας…”.

Η επίθεση στο loutrakiblog:

Τα παραπάνω γράψαμε εμείς.

Ενημερωθήκαμε όμως ότι τα ίδια έγραψε (και σωστά μάλιστα) το Λουτρακιώτικο site loutrakiblog. Και εκεί κάποιο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο Λουτράκι άρχισε να επιτίθεται στο συγκεκριμένο ΜΜΕ επειδή έγραψε την αλήθεια και στη συνέχεια κάποια άλλα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση τους έδειχναν να συμφωνούν!!!

Μάλιστα το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου ανέφερε κατα του loutrakiblog: «Το loutrakiblog.gr ψεύδεται! Κανένα κάλεσμα δεν έγινε. Το “αντικειμενικό” loutrakiblog κατάντησε φτηνό τρολάκι της ΝΔ, του Δήμα και του Ταγαρά. Κρίμα.»

Ακόμα και αν το κάλεσμα δεν ήταν ανοιχτό προς τον Κορινθιακό λαό, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία δεν προσήλθαν να στηρίξουν την εν λόγω κινητοποίηση και φυσικά εκτέθηκαν! Ασυνεννοησία μεταξύ τους, αδιαφορία, ή κάτι άλλο; …Τι σόι συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπορούν να κάνουν …μία χούφτα άνθρωποι και πόσο μπορεί να ληφθεί υπόψη από τον οποιοδήποτε;

Κε Ψυχογιέ τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί από μέλος σας προς ένα ΜΜΕ σας βρίσκουν σύμφωνους; Θα βγείτε να το καταδικάσετε; Συμφωνείτε με αυτή την τακτική κάποιων μελών σας; …Έτσι θα πάτε σε εκλογές;

Γράφουμε συνεχώς στο korinthiannews.gr …για τα τραγελαφικά της ΝΔ στην Κορινθία και τους τοπικούς βουλευτές (της ΝΔ) …αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ από ότι φαίνεται είναι σε σύγχυση και μάλλον …σε ελεύθερη πτώση!

Τέτοιου είδους επιθέσεις σε ΜΜΕ από πολιτικά πρόσωπα, όπως αυτή στο loutrakiblog, πρέπει κανονικά να καταδικαστεί από όλα τα ΜΜΕ της Κορινθίας αλλά…

Στο εξής θα παρακολουθούμε περισσότερο τα θέματα που αφορούν το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

Κε Ψυχογιέ ως μοναδικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας πρέπει να πάρετε άμεσα θέση και να καταδικάσετε το παραπάνω περιστατικό!

…Εκτός αν και εσείς δεν αντέχετε την κριτική! Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά σας! Περιμένουμε…

ΣΣ. Δείτε τώρα εδώ όλη την ανάρτηση από το loutrakiblog.gr σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε!!!