Σε ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση το νοσοκομείο Κορίνθου!!! -Το θέμα ΠΑΛΙ στον υπουργό!!! -Η διοίκηση …πέρα βρέχει!!!

Τους το είπαν ξεκάθαρα: “Ως Διοικούντες, παρακαλείσθε να περιορίσετε τις θριαμβολογίες που βασίζονται σε ανακριβή στοιχεία και στόχο έχουν τον εντυπωσιασμό μέσω αποπροσανατολισμού των πολιτών…” 

Η τραγική κατάσταση που έχει έρθει το νοσοκομείο Κορίνθου είναι θέμα συζήτησης σε όλη την Κορινθία και όχι μόνο!!!

Οι ελλείψεις που υπάρχουν έφτασαν στον υπουργό για ακόμα μία φορά!

Αυτή τη φορά το θέμα έθιξε βουλευτής ΕΚΤΟΣ Κορινθίας.

Την προηγούμενη φορά το θέμα στο υπουργείο το είχαν θίξει άλλοι βουλευτές, ΕΚΤΟΣ από τους Κορίνθιους της ΝΔ οι οποίοι …για κάποιο λόγο (!!!) δεν στέλνουν ούτε ανακοινώσεις για τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ που υπάρχουν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο!!!

Παρακάτω θα διαβάσετε την ερώτηση στον υπουργό από την Μαρία Αθανασίου, βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Απλά η συγκεκριμένη βουλευτής έκανε ένας λάθος στην πρώτη παράγραφο. Ανέφερε σύμφωνα με καταγγελίες της Διοίκησης του νοσοκομείου της Κορίνθου! Κάτι το οποίο δεν ισχύει και ίσως δεν διευκρινίστηκε σωστά. Την ανακοίνωση-καταγγελία την έκανε η προσωρινή διοικούσα της Ένωσης Ιατρών Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου!

Από τον διοικητή Γρ. Καρπούζη ΔΕΝ λάβαμε κάποια ανακοίνωση -καταγγελία …για τα παράλογα που συμβαίνουν στο νοσοκομείο Κορίνθου με την ανοχή και τη δική του αλλά και των Κορίνθιων πολιτικών!

Μάλιστα σε ανακοίνωση της προσωρινής διοικούσας της Ένωσης Ιατρών Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου άφησαν και αιχμές σε ότι αφορά τη διοίκηση του νοσοκομείου αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Ως Διοικούντες, παρακαλείσθε να περιορίσετε τις θριαμβολογίες που βασίζονται σε ανακριβή στοιχεία και στόχο έχουν τον εντυπωσιασμό μέσω αποπροσανατολισμού των πολιτών και να προχωρήσετε σε άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου μας με μεγάλο αριθμό ΜΟΝΙΜΟΥ Ιατρικού προσωπικού, ώστε να αποφευχθεί έστω και την τελευταία στιγμή η περαιτέρω εξαθλίωσή του...”.

Από την επίσκεψη του Μητσοτάκη στη διώρυγα της Κορίνθου που το παρόν έδωσε και ο Καρπούζης με χαρούμενη διάθεση!!!

Για υπενθύμιση σε ανάρτησή μας στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 αναφέραμε μεταξύ άλλων για την διοίκηση και τον Γρ. Καρπούζη:

“Το νοσοκομείο Κορίνθου εκπέμπει SOS! Η ανακοίνωση της ένωσης ιατρών με αιχμές στη διοίκηση, η οποία ίσως …ασχολείται με άλλα θέματα, περιγράφει ποια είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Κε Καρπούζη ως διοικητής σε ένα νοσοκομείο πρέπει να βρίσκετε συνεχώς λύσεις στα σοβαρά ζητήματα και να τα χώνετε στους αρμόδιους πολιτικούς για τις τραγικές ελλείψεις που παρουσιάζονται! Και το νοσοκομείο Κορίνθου επι θητείας σας έχει ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ! Τα ευχαριστήρια δελτία τύπου (!!!) που συνηθίζετε για τους πολιτικούς της Κορινθίας και της κυβέρνησης και το να δίνετε το παρόν σε επισκέψεις πολιτικών, όπως αυτή του πρωθυπουργού στη διώρυγα της Κορίνθου (!!!) βγάζοντας φωτογραφίες και δείχνοντας πόσο χαρούμενος είστε, …αυτά τα λέμε εμείς δημόσιες σχέσεις!

Κε Καρπούζη βρείτε λύσεις στα σοβαρά θέματα που αφορούν το νοσοκομείο Κορίνθου αλλιώς παραιτηθείτε (κάτι που ίσως θα έπρεπε να το είχατε κάνει εδώ και πολλούς μήνες για για λόγους ευθιξίας αλλά…”.

Δείτε τώρα την ερώτηση στον υπουργό από την Μαρία Αθανασίου, βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, με τίτλο: «Σε τραγική κατάσταση το νοσοκομείο της Κορίνθου»:

Κ.Ν