Σπείρα σεσημασμένων κακοποιών ήρθε από Αθήνα για να ρημάξει στις κλοπές το Λουτράκι! -Η πρώτη απόπειρα που έκαναν…

Άλλη μία επιτυχία των αστυνομικών του Λουτρακίου μέσα σε μία εβδομάδα.

Αυτή τη φορά καταφέραν να συλλάβουν σπείρα διαρρηκτών που είχε έρθει από την Αθήνα και θα ρήμαζε στις κλοπές το Λουτράκι και την ευρύτερη περιοχή!

Οι αστυνομιοί από την πρώτη στιγμή χειρίστηκαν με πολύ προσοχή την υπόθεση.

Στην αρχή φάνηκε ύποπτο το όχημα που οδηγούσαν και το σταμάτησαν για έλεγχο. Βρέθηκαν πάνω τους μικροποσότητες χασίς.

Οι αστυνομικοί δεν έμειναν στην μικροποσότητα χασίς και ερεύνησαν την υπόθεση περισσότερο.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι οι τέσσερις δράστες (Αλβανοί και αθίγγανοι) είναι σεσημασμένοι και μάλιστα σε βάρος της 25χρονης εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αθηνών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής!

Τα τέσσερα αυτά άτομα, δύο αθίγγανοι (19χρονος και 25χρονη) καθώς και δύο Αλβανοί (ηλικίας 17 και 20 ετών) προσπάθησαν να εισέλθουν και σε κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στο κέντρο του Λουτρακίου αλλά δεν τα κατάφεραν!

Τα άτομα αυτά είχαν έρθει από την Αθήνα. Αν οι αστυνομικοί δεν χειρίζονταν την υπόθεση πολύ προσεχτικά όταν τους συνέλαβαν αρχικά για λίγο χασίς ίσως τώρα να είχαν ρημάξει στις κλοπές όλο το Λουτράκι!

ΣΣ. Εντός της εβδομάδας οι αστυνομικοί του Λουτρακίου προχώρησαν σε μία ακόμα επιτυχία: Οι αστυνομικοί του Λουτρακίου συνέλαβαν τον υπεύθυνο στα σκραπ στον Ισθμό -Γνωρίζουν και τον κλέφτη- Άμεση κινητοποίηση…

Κ.Ν